Dăncilă, dezamăgită de reducerea numărului de kilometri de autostradă construiţi

Premierul Viorica Dăncilă s-a arătat dezamăgită de reducerea numărului de kilometri de autostradă construiţi în 2019, de la 100, la 61, şi a declarat, vineri, la Bistriţa, că ministrul Transporturilor trebuie să justifice acest lucru.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.07.2019 - 20:32

Întrebată, vineri, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, despre o analiză a Ministerului Transporturilor, prin care se arată că vor fi gata doar 61 de kilometri de autostradă în acest an, şi nu 100, cum s-a promis, premierul Viorica Dăncilă a spus că ministrul Transporturilor trebuie să justifice acest lucru.

„Cred că ministrul Transporturilor trebuie să justifice acest lucru. După cum ştiţi, am cerut demisia domnului Neaga (Narcis Neaga – director CNAIR – n.r.) tocmai pentru acest aspect. Eu sper că această analiză să fie una corectă şi care efectiv să se bazeze pe realitatea existentă. Ceea ce pot să spun eu este că departamentul din subordinea primului ministru are deja un şef de departament, vom verifica toate obiectivele de investiţii majore săptămânal. Eu cred că trebuie să avem o verificare, nu pentru că am avea încredere în ministrul Transporturilor sau în alte persoane, dar cred că nu trebuie să ne mai jucăm. Ştiu că avem nevoie de investiţii şi cred că acest control săptămânal, cu declaraţii săptămânale despre modul în care evoluează lucrurile, sunt necesare dacă vrem într-adevăr să ne încadrăm în termene”, a spus Dăncilă.

Totodată, Viorica Dăncilă a precizat că va discuta cu ministrul Tranporturilor, Răzvan Cuc, pentru a afla cum s-a ajuns la concluzia privind număr de kilometri de autostradă ce vor fi gata până la finalul acestui an.

Comentarii