18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCriminalul din Caracal a ucis-o pe Alexandra după ce a suprins-o vorbind...

Criminalul din Caracal a ucis-o pe Alexandra după ce a suprins-o vorbind la telefon

Procurorul-şef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat presei că Dincă a ucis-o pe Alexandra pe 25 iulie, la ora 12:00, după ce a surprins-o vorbind la telefon, potrivit stirileprotv.ro

”La data de 25 iulie 2019, în jurul orelor 12, la domiciliu său ar fi ucis-o pe minora în vârstă de 15 ani, pe care anterior o răpise în scopul exploatării sexuale, o sechestrase şi o violase.

Există elementele constitutive de trafic de minori, respectiv recrutarea, transportarea şi adăpostirea minorei prin constrângere, răpire şi profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra.

Vă rog să aveţi în vedere că inculpatul este o persoană cu o constituţie fizică masivă, în faţa căreia o minoră de 15 ani nu a avut nicio şansă să se apere, totul în scopul exploatării sale sexuale.

În urma percheziţiilor, în cenuşa aflată într-un butoi metalic au fost identificate mai multe fragmente de oase calcinate şi dinţi de natura umană.

Alături de aceste fragmente au fost găsite inele, un lănţişor, o bucată metalică de formă dreptunghiulară, precum şi o bucată similară unei monturi de inel, ce prezentau urme de ardere. În autoturismul inculpatului a fost găsit un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei ca aparţinând fiicei sale.

În această seară, Instititutul Naţional de Criminalistică a transmis raportul privind expertiză genetică judiciară parţială, din care reiese că la locul faptei au fost identificate atât profilul genetic al victimei, cât şi al inculpatului.

În cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis victima la 25 iulie, în jurul orei 12, la domiciliul său şi ulterior i-a incinerat corpul.

Inculpatul a declarat că a agresat-o, suprimându-i viaţa, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână”, a declarat Giorgianei Hosu.

Cele mai citite

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă