Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea a două magazine din Brăila de către lanţul Profi

Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a autorizat tranzacţia prin care lanţul Profi Room Food a preluat activitatea de comerţ cu amănuntul a două spaţii comerciale aparţinând Zanfir SNC.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.05.2019 - 16:21

Cele două magazine Zanfir sunt situate în oraşul Brăila şi au ca activitate comerţul cu amănuntul de produse alimentare şi nealimentare de consum curent.

"Autoritatea de concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante", arată un comunicat emis joi de Consiliul Concurenţei.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Profi este deţinută de MEP Retail Luxco Sarl din Luxemburg, parte a grupului de investiţii Mid Europa.

Comentarii

loading...