Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Conferinţe antidrog în şcolile din Bucureşti

CIADO România, în parteneriat cu Agenţia Naţională Antidrog, Primăria Municipiului Bucureşti şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, desfăşoară, în perioada aprilie - iunie, în liceele şi şcolile din Capitală.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.04.2019 - 14:53

Potrivit unui comunicat al CIADO, conferinţele au ca temă principală informarea asupra riscurilor asociate consumului de droguri, exemple de consumatori şi poveştile lor (prezentate sub diferite forme), importanţa familiei şi a prietenilor în cazul în care un tânăr este consumator. De asemenea, se va dezbate şi importanţa voluntariatului în aplicarea politicilor municipale antidrog.

CIADO România a pus la dispoziţia profesorilor un "Îndrumătorul antidrog", structurat pe trei lecţii de prevenire şi informare, teme ce vor fi dezbătute în cadrul orelor de dirigenţie.

Campania este finanţată de CIADO România din donaţiile participanţilor la Programul ''No Drugs Revolution'', se mai arată în comunicat.

Comentarii

loading...