Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Cine a câştigat marele premiu la Loto, în valoare de peste două milioane de euro

Loteria Română anunţă, joi seară, că a fost câştigat marele premiu la Loto 6/49, în valoare de peste două milioane de euro, informează Mediafax.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 19.07.2018 - 23:39

Potrivit Loteriei Române, biletul norocos a fost jucat la o agenție din Topliţa (judeţul Harghita).

„La tragerea Loto 6/49 de astăzi, 19 iulie, s-a câştigat premiul de categoria I la Loto 6/49, în valoare de 9.720.865,12 lei (peste 2 milioane de euro). Acesta este, până la această dată, cel mai mare premiu câştigat în acest an la acest joc”, anunţă Loteria Română.

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 19-015 din Topliţa din judeţul Harghita şi a fost completat cu o varianta simplă la Loto 6/49 şi o varianta la Noroc, preţul acestuia fiind de doar 7,30 lei.

Acesta este cel de-al patrulea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria I, la Loto 6/49, s-a câştigat pe 15 aprilie şi a fost în valoare de 1.375.546,09 lei.

Câştigătorul are la dispoziţie 90 de zile de la data tragerii pentru a-şi revendica premiul.

Comentarii