Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avocatul atacatorul de la mall-ul din Brăila: Este confuz, dar regretă

Atacatorul de la mall-ul din Brăila nu va contesta măsura arestului preventiv, iar avocatul său crede că, în acest caz, se impune o expertiză psihiatrică. Reprezentantul celui care a înjunghiat un bărbat şi a lovit cu maşina nouă persoane spune că tânărul este confuz şi regretă.

Share

Rl online 0 comentarii

13.11.2018 - 11:55

Avocatul Daniel Prunăru a declarat că Marius Parfenie nu îşi aduce aminte mai multe episoade din incidentul pe care l-a provocat duminică la prânz, când a înjunghiat un bărbat, a furat o maşină, a lovit cu intenţie două persoane pe şoseaua de centură a oraşului Brăila şi, la final, a intrat într-un grup de oameni, încercând să forţeze intrarea într-un mall.

De aceea, avocatul său va solicita realizarea unei expertize psihiatrice care va stabili dacă bărbatul a avut discernământ în timpul incidentului.

„Este destul de confuz cu privire la ce s-a întâmplat. Nu îşi aduce aminte anumite episoade, chiar regretă. Mi-a dat permisiunea să discut cu presa şi să spun că regretă ce s-a întâmplat. Consumase destul de mult alcool şi pe fondul consumului a luat aşa o hotărâre nesăbuită, dar destul de neprecis în afirmaţiile legate de cele săvârşite. În opinia mea expertiza medico legală pshiatrică este absolut necesară”, a declarat, presei, avocatul Daniel Prunău.

De asemenea, apărătorul lui Parfenie a anunţat că nu va depune contestaţie la măsura privind arestul preventiv pronunţată luni de Tribunalul Brăila, în condiţiile în care familia tânărului a primit ameninţări de la persoane necunoscute, iar rudele se tem că o eventuală eliberare a inculpatului ar duce la creşterea tensiunilor în comunitate.

„Am discutat cu dumnealui şi nu vom formula contestaţie. Probabil că la ora asta este mai bine pentru dumnealui să rămână în stare de detenţie. Familia se teme, a fost ameninţată şi este destul de speriată de consecinţe”, a precizat avocatul Daniel Prunău.

Bărbatul din Brăila care duminică a înjunghiat un bărbat şi apoi a lovit cu maşina nouă persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia luată luni aparţine Tribunalului Brăila, tânărul fiind cercetat pentru tentativă de omor calificat şi tâlhărie calificată.

 

Comentarii

loading...