Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Atleţi de performanţă şi amatori din toată ţara, aşteptaţi la InSport Grand Prix Braşov

Atleţi de performanţă şi amatori, împărţiţi pe categorii de vârstă şi înregistraţi în clasamente diferite, vor participa în zilele de 15 şi 16 septembrie, la Braşov, la concursul naţional de cros şi probe caritabile InSport Grand Prix, aflat la ediţia a doua.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.09.2018 - 12:06

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Agerpres, de Asociaţia Judeţeană de Atletism (AJA) Braşov, competiţia se va desfăşura în Parcul Sportiv Tractorul (fostul parc Tractorul) şi este organizată de Asociaţia Judeţeană de Atletism, în colaborare cu Federaţia Română de Atletism (FRA), cu sprijinul Primăriei Braşov şi al Direcţiei de Sport şi Tineret Braşov.

Ambasadorul evenimentului este Elena Antoci, cel mai valoros atlet al Braşovului din toate timpurile şi sportivă care a participat la două ediţii a Jocurilor Olimpice de vară (Sydney 2000, Atena 2004).

Sâmbătă 15 septembrie, începând cu ora 9,30, sunt programate cursele individuale de 3.000, 5.000, 6.000 şi 8.000 de metri. Duminică, programul începe la ora 10,00, cu startul în Cursa copiilor (1.000 metri), urmată o jumătate de oră mai târziu de Cursa familiilor (2.000 metri), iar la ora 11,45 este programată cursa ştafetelor caritabile.

''Toate taxele şi donaţiile strânse în urma participării în probele de ştafetă sunt îndreptate exclusiv către două cazuri caritabile. Este vorba despre cauza braşoveanului Robert Cadar - blogger, atlet amator şi alergător de cursă lungă, care de doi ani luptă împotriva cancerului, şi de cauza Fundaţiei Hospice Casa Speranţei - organizaţie care a introdus în România conceptul de îngrijire paliativă, pentru copii şi adulţi diagnosticaţi cu boli incurabile'', potrivit documentului citat.

Manifestarea este co-finanţată de Consiliul Judeţean (CJ) Braşov şi cu implicarea altor instituţii, sponsori, parteneri. Potrivit organizatorilor, la ediţia de anul trecut au participat 200 de atleţi de performanţă şi atleţi amatori.

Comentarii

loading...