Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Facebook

Ambasada României în Regatul Unit şi-a lansat noua pagină de internet

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord a anunţat printr-un comunicat primit de Agerpres lansarea noii sale pagini de internet, care este disponibilă la adresa http://ambasada-romaniei.co.uk. Pagina are şi o versiune optimizată pentru mobil.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.06.2019 - 16:06

Noua pagină web a misiunii diplomatice a României la Londra a fost concepută drept un instrument modern de informare a cetăţenilor români care călătoresc sau trăiesc în Regatul Unit. Aceasta reorganizează informaţiile de o manieră în care accesul celor interesaţi să fie mai uşor, iar informaţiile să fie găsite mai rapid.

Noua pagină conţine secţiuni cu informaţii utile cetăţenilor români, precum Servicii consulare, Brexit, Muncă şi protecţie socială în UK, Comunitatea românească şi altele.

Ambasada României reaminteşte că pentru comunicarea prin media sociale foloseşte şi platformele Facebook, Twitter şi Instagram.

Comentarii

loading...