10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAlexandru Cumpănașu anunță un protest la Parlament alături de familia Măceșanu

Alexandru Cumpănașu anunță un protest la Parlament alături de familia Măceșanu

„Dragi romani, Dragi romani, bucuresteni, romani din diaspora haideti atat cat putem sa spunem NU abuzurilor si dramei Alexandrei si Luizei si raului facut copiilor nostri, Sorinei, padurilor, animalelor si oricaror suflete ce au DREPT LA VIATA si la o JUSTITIE CORECTA ‼ NOI NU ACCEPTAM DECESUL DECLARAT DE DIICOT? VOI?

Alaturi de familia Alexandrei, haideti la MARSUL DREPTATII SI ADEVARULUI de pe data de 11 ianuarie ora 14:00 din Piata Constitutiei (langa parlament) ‼ pentru a protesta pasnic dar pentru a transmite statului ca NU acceptam minciuna, abuzul si indiferenta fata de copiii nostri!!! Daca va este frica sau sunteti indiferenti ori lenesi sa ma iertati dar va meritati soarta‼Marsul nu are nici un caracter politic! Doar sa oprim VIOLENTA, RAPIRILE, VIOLURILE, CLANURILE, ABUZURILE STATULUI‼

Actualizare: cei ce vor sa participe la MARS pot trimite un email doamnei Monica la: mruianu@yahoo.de‼‼”, scrie Cumpănașu pe Facebook.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut Alexandra Măceşanu (15 ani). Gheorghe Dincă a fost identificat abia în 26 iulie, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea, însă acțiunile de salvare au fost eșuate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă