Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Agent al Poliţiei Locale Iaşi destituit, întrucât a venit băut la serviciu

Un poliţist local din Iaşi îşi va pierde locul de muncă, după ce s-a prezentat băut la serviciu şi a plecat direct pe teren, pentru a nu fi văzut de şefii săi. În trecut, el a mai avut două abateri.

Share

Rl online 0 comentarii

09.09.2019 - 16:48

Poliţistul urma să intre duminică dimineaţă la muncă, el plecând însă cu maşina, direct pe teren, fără a mai participa la şedinţa de instruire condusă de şeful de servicu desemnat la comandă.

Întrucât existau suspiciuni că agentul ar fi sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea Poliţiei Locale a solicitat un echipaj din cadrul Biroului Rutier Iaşi pentru testarea cu alcooltestul.

În urma controlului, a rezultat o concentraţie de 0,63 mg alcool pur în aerul respirat.

Conducerea Poliţiei Locale Iaşi susţine că agentul respectiv a mai fost cercetat de două ori în cadrul comisiei de disciplină a instituţiei, pentru diverse abateri.

În urma incidentului de duminică, Poliţia Locală ieşeană a anunţat că agentul prins că a venit băut la serviciu va fi destituit.

Comentarii