Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aeroportul Băneasa va fi redeschis traficului de anul viitor

Ministerul Transporturilor a anunţat luni că a fost semnat contractul de 55,5 milioane lei, fără TVA, pentru reabilitarea şi refuncţionalizarea clădirilor de la Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa – Aurel Vlaicu, iar durata proiectării şi execuţiei este de opt luni.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.09.2019 - 18:28

”Astăzi, 30 septembrie 2019, la Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa – Aurel Vlaicu, în prezenţa Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, a avut loc la semnarea oficială a contractului de 'Reabilitare şi refuncţionalizare a interioarelor clădirilor A, B şi Rotondă de la Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa – Aurel Vlaicu (AIBB-AB)'. Contractul de servicii privind elaborarea proiectului de execuţie (DTAC, DTOE, PT+DDE), inclusiv asigurarea asistenţei tehnice de către proiectant pe perioada execuţiei lucrărilor şi în perioada de garanţie, precum şi execuţia lucrărilor de 'Reabilitare şi refuncţionalizare a interioarelor clădirilor A, B şi Rotondă de la Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa – Aurel Vlaicu (AIBB-AB)' a fost atribuit Asocierii SC Bog’Art SRL (lider de asociere) – SC UTI Grup SA (asociat)”, a informat luni Ministerul Transporturilor într-un comunicat.

Valoarea ofertată de către câştigător a fost de 55,52 milioane lei, la care se adaugă TVA.

Conform contractului perioada de proiectare este de două luni iar cea de execuţie de şase luni.

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a precizat că şi în cazul acestui obiectiv de infrastructură va efectua vizite pentru verificarea stadiului lucrărilor:

”Aşa cum v-am obişnuit, voi fi prezent şi aici pentru supravegherea lucrărilor”, a declarat Ministrul Răzvan Cuc.

Totodată, Ministrul Transporturilor a reiterat că se va monitoriza cu stricteţe respectarea graficului de lucru şi standardele de calitate asumate de câştigătorul licitaţiei.

Comentarii

loading...