Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Acte de vandalism la un liceu din Iasi

Poliţiştii şi reprezentanţii conducerii Liceului Tehnologic "Victor Mihăilescu Craiu" din Belceşti au demarat anchete după ce persoane necunoscute au intrat în cursul nopţii de joi spre vineri în incinta instituţiei şi au distrus zece cataloage şi calculatoare.

Share

Rl online 0 comentarii

17.05.2019 - 10:10

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi, Sabina Manea, a declarat, pentru AGERPRES, că situaţia şcolară a copiilor va fi refăcută în baza lucrărilor, a tezelor şi a notiţelor făcute de profesori de-a lungul acestui semestru.

"Zece cataloage au ars la Liceul Tehnologic 'Victor Mihăilescu Craiu' din localitatea Belceşti, precum şi calculatorul directorului. Cineva a pătruns prin efracţie în timpul nopţii. De la prima oră, un inspector şcolar a fost prezent la faţa locului. În acest moment, prioritară este reconstituirea situaţiei şcolare, există carnete de note, notiţe şi agende ale profesorilor, lucrări de control, astfel încât acest lucru este posibil. Infracţiunea face obiectul unei cercetări derulate de organele de poliţie", a spus Sabina Manea.

Potrivit reprezentantului ISJ, şcoala era supravegheată video.

Comentarii