Foto: arhivă

Accident pe DN 64. Două fetițe au fost lovite de o mașină pe trecerea de pietoni

Două fete, de 6 şi respectiv 9 ani, au ajuns marţi seara la spital, după ce au fost lovite de un autoturism pe Drumul Naţional 64, în localitatea Băbeni, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 26.11.2019 - 20:07

Potrivit sursei citate, cele două fetiţe se angajaseră în traversarea drumului în zona unei treceri de pietoni când au fost acroşate cu partea laterală de o maşină care circula dinspre Râmnicu Vâlcea spre Drăgăşani, condusă de o femeie din judeţul Dolj.

"Accidentul a avut loc pe DN 64, la kilometrul 99, conducătoarea autoturismului, o femeie de 41 de ani din Craiova, acroşând cu partea laterală două fete, de 6 şi 9 ani, care s-au angajat în traversarea străzii în zona trecerii de pietoni. La prima vedere, fetele sunt rănite uşor, acestea fiind transportate la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea, conform Agerpres.

Traficul în zonă nu a fost perturbat, în prezent poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Comentarii