9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAccident pe DN 64. Două fetițe au fost lovite de o mașină...

Accident pe DN 64. Două fetițe au fost lovite de o mașină pe trecerea de pietoni

Potrivit sursei citate, cele două fetiţe se angajaseră în traversarea drumului în zona unei treceri de pietoni când au fost acroşate cu partea laterală de o maşină care circula dinspre Râmnicu Vâlcea spre Drăgăşani, condusă de o femeie din judeţul Dolj.

“Accidentul a avut loc pe DN 64, la kilometrul 99, conducătoarea autoturismului, o femeie de 41 de ani din Craiova, acroşând cu partea laterală două fete, de 6 şi 9 ani, care s-au angajat în traversarea străzii în zona trecerii de pietoni. La prima vedere, fetele sunt rănite uşor, acestea fiind transportate la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea, conform Agerpres.

Traficul în zonă nu a fost perturbat, în prezent poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă