13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zilei23-25 noiembrie, asociatia Real Snooker Tour va organiza primul turneu in memoria...

23-25 noiembrie, asociatia Real Snooker Tour va organiza primul turneu in memoria lui Marius Ancuta

In weekendul 23-25 noiembrie, asociatia Real Snooker Tour va organiza primul turneu in memoria lui Marius Ancuta, fostul mare comentator sportiv care a murit in acest an. 

Marius a fost un foarte apropiat al asociatiei, ca prieten in primul rand, ca antrenor al academiei si bineinteles, ca jucator in numeroasele concursuri pe care asociatia le-a organizat.

Turneul MARIUS ANCUTA CLASSIC va avea loc in cadrul CENTURY Snooker Academy din Bucuresti, din Dna. Ghica, 167, sector 2.

La turneu vor participa peste 50 de jucatori din Bucuresti si nu numai. Printre participanti se afla, fostul coleg al lui Marius, comentatorul Daniel Bontea, Alex Crisan, arbitru international, dar si cei mai importanti jucatori de snooker de la noi din tara precum, Andrei Orzan (campion national en-titre), Rares Sinca (vice-campion), Paul Croitoru (castigator Cupa Romaniei), Mihai Vladu (medaliat cu bronz la campionatul mondial U-18), dar si David Goajga, un copil de 9 ani, fiind considerat unul dintre jucatorii tineri de mare perspectiva.  

Toate fondurile stranse din taxele de participare si sponsorizari vor merge catre tineri jucatori de snooker talentati, ce au nevoie de sprijin financiar in dezvoltarea lor pe plan sportiv si nu numai.

Duminica, la festivitatea de premiera, va fi prezenta familia lui Marius, Raluca Moianu (sotia) si Mara (fiica), iar ele vor inmana trofeul castigatorului.

Intrarea este libera pentru toti iubitorii de snooker, bineinteles in limita locurilor disponibile. Programul complet al turneului va fi afisat pe pagina oficiala de facebook a asociatiei.

 

Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă