Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

19 unități de învățământ din județul Prahova trec în scenariul roșu

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a dispus, vineri, ca încă 19 unităţi de învăţământ din Prahova, între care mai multe colegii şi licee, inclusiv Colegiul Naţional Militar de la Breaza, să intre în scenariul 3 de lucru, care presupune desfăşurarea exclusiv online.

Share

Rl online 0 comentarii

23.10.2020 - 23:07

Potrivit datelor comunicate de Prefectura Prahova, cursurile în modalitatea "faţă în faţă" se suspendă pentru următoarele 14 zile în 19 unităţi de învăţământ din judeţ, între care Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza, Colegiul Naţional "Al. I. Cuza" Ploieşti, Colegiul "M. Cantacuzino" Sinaia, fără structuri, Colegiul Naţional "I. L. Caragiale" Ploieşti, clasele 0-IV, Liceul Tehnologic "Toma Socolescu" Ploieşti, Liceul "Carol", oraşul Plopeni, Liceul Tehnologic "C. Cantacuzino", Baicoi, clasa a-IX-a C.

Pe perioada celor 14 zile, toţi contacţii direcţi din cadrul instituţiei de învăţământ ai cazurilor confirmate vor fi izolaţi/carantinaţi la domiciliu.

De asemenea, cinci şcoli gimnaziale şi Liceul Tehnologic Energetic "Elie Radu", Ploieşti trec în scenariul 2 de lucru, iar Şcoala gimnazială "Mitropolit Pimen Georgescu" din comuna Proviţa de Sus, clasa I, trece la scenariul 1.

Comentarii