15.6 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSportFotbalDinamo Zagreb, Lille și Bodo/Glimt au obținut victorii în prima manșă din...

Dinamo Zagreb, Lille și Bodo/Glimt au obținut victorii în prima manșă din play-off-ul Ligii Campionilor

Dinamo Zagreb, Lille şi Bodo/Glimt au obţinut victorii, marţi seara, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal.

Campioana Croaţiei are cele mai mari şanse de a accede în grupele competiţiei, după ce a dispus cu 3-0 de azerii de la Qarabag FK, prin golurile marcate de Marko Pjaca (30) şi Sandro Kulenovic (75, 80).

Cehia are două echipe în această fază a competiției

Lille a dispus de Slavia Praga cu 2-0, prin golurile semnate de canadianul Jonathan David (52) şi de kosovarul Edon Zhegrova (77).

Campioana Norvegiei, Bodo/Glimt, a învins-o la limită pe Steaua Roşie Belgrad, cu 2-1. Golurile scandinavilor au fost reuşite de Odin Luras Bjortuft (52) şi Isak Dybvik Maatta (62), în timp ce pentru sârbi a punctat Ognjen Mimovic (75).

Rezultate:
Marţi
FK Bodo/Glimt (Norvegia) – FK Steaua Roşie Belgrad (Serbia) 2-1
GNK Dinamo Zagreb (CRO) – Qarabag FK (Azerbaidjan) 3-0
LOSC Lille (Franţa) – SK Slavia Praga (Cehia) 2-0

Miercuri se vor disputa meciurile:
BSC Young Boys Berna (Elveţia) – Galatasaray Istanbul (Turcia)
FC Midtjylland (Danemarca) – Slovan Bratislava (Slovacia)
Malmo FF (Suedia) – AC Sparta Praga (Cehia)
FC Dinamo Kiev (Ucraina) – RB Salzburg (Austria)

Meciurile din manşa secundă vor avea loc pe 27 şi 28 august.

Liga Campionilor, primul tur preliminar: FCSB-Virtus AC 4-0(11-1). În turul al doilea FCSB va da peste Maccabi Tel Aviv

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Elias Charalambous, a declarat, marţi seara, în conferinţa de presă de după victoria cu Virtus AC, scor 4-0, că este bucuros de faptul că formaţia sa a marcat multe goluri şi s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

„Azi am arătat un fotbal bun, sunt bucuros că am marcat multe goluri şi că am trecut în turul următor al competiţiei. Avem puţin timp să ne odihnim şi să ne recuperăm pentru că peste doar câteva zile vom juca în campionat cu Unirea Slobozia. Azi am încercat să folosim şi jucători experimentaţi, dar şi jucători tineri. Eu sunt mulţumit de toţi, am mare încredere în echipa mea. Sigur că avem multe lucruri de îmbunătăţit. Nu suntem în cea mai bună formă acum pentru că este doar startul sezonului. Însă vom fi din ce în ce mai bine cu fiecare meci care trece”, a afirmat tehnicianul.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Amenzile pentru lipsa rovinietei nu vor mai fi aplicate imediat

Șoferii vor avea la dispoziție 24 de ore pentru a achita taxa, fără a mai fi penalizați automat Sistemul va fi similar cu cel care...

Sarea recristalizată din România care provine dintr-un zăcământ vechi de 2 milioane de lei

Sarea recristalizată vândută de compania de stat Salrom provine dinte-un depozit vechi de 2 milioane de ani, a transmis Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului: „Știați...

Plaja din Constanța, în top 15 cele mai relaxante plaje din Europa

Clasamentul a fost realizat, în urma recenziilor de călătorie ale turiștilor Studiul realizat de SpaSeekers.com a numărat de câte ori cuvântul „relaxare” a fost menționat...
Ultima oră
Pe aceeași temă