17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiConstanța: Jandarmii au capturat un șarpe de doi metri dintr-un imobil

Constanța: Jandarmii au capturat un șarpe de doi metri dintr-un imobil

Jandarmii constănțeni au primit pe 13 iulie un apel la numărul unic de urgență 112, care le-a semnalat prezența unui șarpe într-un imobil din municipiul Constanța.

Echipajul de intervenție al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a ajuns imediat la fața locului, a reușit să captureze șarpele, care era destul de mare și agresiv, iar apoi l-au eliberat în mediul său natural, acolo unde nu prezintă nici un pericol pentru cetățeni.

În continuare, jandarmii le recomandăm cetățenilor să le solicite sprijinul în astfel de situații și să nu încerce să intervină singuri.

Jandarmii au îndepărtat un șarpe de aproximativ 80 de centimetri din scara unui bloc din Târgu-Jiu

Jandarmii au îndepărtat, luni seara, din scara unui bloc din centrul municipiului Târgu Jiu un şarpe de aproximativ 80 de centimetri, foarte agresiv, potrivit agerpres.ro.

Potrivit unei informări a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Gorj, în urma unui apel la 112, o persoană a solicitat sprijin pentru îndepărtarea unui şarpe care a intrat în scara unui bloc de pe strada Republicii.

„În urma primirii apelului, un echipaj de jandarmerie a ajuns imediat la faţa locului şi a reuşit să prindă şarpele de 70-80 de centimetri lungime, utilizând un dispozitiv specific. Ulterior, acesta a fost eliberat în mediul natural. Recomandăm ca în astfel de situaţii să se solicite sprijinul autorităţilor prin numărul de urgenţă 112”, au transmis cei de la IJJ Gorj.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Irina Rimes a povestit despre cearta pe care a avut-o cu Tudor Chirilă

Irina Rimes a vorbit recent despre conflictul pe care l-a avut cu Tudor Chirilă în sezonul trecut de la „Vocea României” și despre relația...

Persoanele active de 50-64 de ani, cele mai vulnerabile la dificultăți financiare

Conform unei cercetări recente publicate de Institutul Național de Statistică (INS), persoanele active cu vârste între 50 și 64 de ani sunt cele mai...

Ovidiu Hațegan a luat decizia! Ce se întâmplă cu arbitrul român

Ovidiu Hațegan, unul dintre cei mai cunoscuți arbitri români, a decis să pună capăt carierei sale de arbitru central, la vârsta de 44 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă