17.7 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăInternaționalProfesoara care a făcut sex cu doi elevi și a rămas apoi...

Profesoara care a făcut sex cu doi elevi și a rămas apoi însărcinată, condamnată la închisoare

Rebecca Joynes, o profesoară de 30 de ani din Manchester, le-a spus juraților că și-a distrus „slujba de vis” și a negat relațiile sexuale cu doi elevi, dar a fost găsită vinovată de șase acuzații de implicare în activități sexuale cu un copil.

Rebecca Joynes, o profesoară din Manchester găsită vinovată că a întreținut relații sexuale cu doi elevi, a izbucnit în lacrimi în timp ce a fost condamnată la șase ani și jumătate.

Potrivit Sky News, profesoara în vârstă de 30 de ani și-a „îngrijit„ victimele de la vârsta de 15 ani și a avut un copil cu unul dintre adolescenți.

Într-o declarație emoționantă, adolescentul cu care profesoara a avut un copil a spus că anterior a fost „complet în negare” cu privire la abuz. Adolescentul, denumit băiatul B, a spus că a simțit cum a „trădat pe cineva pe care iubesc” atunci când a dat mărturie împotriva ei.

El a continuat:

M-am întrebat dacă am avut dreptate să dau declarații despre femeia care purta copilul meu, de atunci am reluat multe lucruri în capul meu și am vorbit cu multă lume. Asta m-a făcut să realizez amploarea abuzului comis asupra mea și a tacticilor care au fost folosite pentru a face acest lucru. Am fost constrâns, controlat, manipulat, abuzat sexual și abuzat mental.

Băiatul, care spune că a terminat școala cu note maxime, a spus că abuzul „mi-a sfâșiat familia” în timp ce părinții se străduiau să se împace cu ceea ce s-a întâmplat.

Ce spune profesoara

În schimb, Rebecca Joynes a spus juriului că și-a distrus „slujba de vis” cu „greșeli” stupide, întâlnindu-se cu cei doi adolescenți și aducându-i apoi la apartamentul ei.

Joynes a negat că a avut loc vreodată vreo activitate sexuală cu băiatul A și a susținut că activitatea sexuală cu băiatul B a început abia după ce acesta a părăsit școala și ea a fost concediată de la locul de muncă.

Drept urmare, nu a fost comisă nicio infracțiune deoarece nu mai era în poziție de autoritate, susține profesoara din Manchester.

Cu toate acestea, ea a fost găsită vinovată de șase capete de acuzare de implicare în activități sexuale cu un copil, inclusiv două în timp ce era o persoană într-o poziție de încredere.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

Adriean Videanu și soția, „pensionarii” de lux, prinși la vamă cu bijuterii de peste jumătate de milion de euro

Fostul ministru al Economiei și soția sa au fost opriți în aeroportul din Munchen, pentru că nu au declarat bijuterii de peste 650.000 de...

PSD vrea reducerea taxării cu 5 procente pe salariile mici și medii. Câți bani ar rămâne în buzunarele românilor

Ministrul Adrian Câciu a declarat că măsura ar duce la creșterea puterii de cumpărare a românilor și la competitivitatea companiilor Ministrul investițiilor și proiectelor europene,...
Ultima oră
Pe aceeași temă