30.8 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăInternaționalProfesoara care a făcut sex cu doi elevi și a rămas apoi...

Profesoara care a făcut sex cu doi elevi și a rămas apoi însărcinată, condamnată la închisoare

Rebecca Joynes, o profesoară de 30 de ani din Manchester, le-a spus juraților că și-a distrus „slujba de vis” și a negat relațiile sexuale cu doi elevi, dar a fost găsită vinovată de șase acuzații de implicare în activități sexuale cu un copil.

Rebecca Joynes, o profesoară din Manchester găsită vinovată că a întreținut relații sexuale cu doi elevi, a izbucnit în lacrimi în timp ce a fost condamnată la șase ani și jumătate.

Potrivit Sky News, profesoara în vârstă de 30 de ani și-a „îngrijit„ victimele de la vârsta de 15 ani și a avut un copil cu unul dintre adolescenți.

Într-o declarație emoționantă, adolescentul cu care profesoara a avut un copil a spus că anterior a fost „complet în negare” cu privire la abuz. Adolescentul, denumit băiatul B, a spus că a simțit cum a „trădat pe cineva pe care iubesc” atunci când a dat mărturie împotriva ei.

El a continuat:

M-am întrebat dacă am avut dreptate să dau declarații despre femeia care purta copilul meu, de atunci am reluat multe lucruri în capul meu și am vorbit cu multă lume. Asta m-a făcut să realizez amploarea abuzului comis asupra mea și a tacticilor care au fost folosite pentru a face acest lucru. Am fost constrâns, controlat, manipulat, abuzat sexual și abuzat mental.

Băiatul, care spune că a terminat școala cu note maxime, a spus că abuzul „mi-a sfâșiat familia” în timp ce părinții se străduiau să se împace cu ceea ce s-a întâmplat.

Ce spune profesoara

În schimb, Rebecca Joynes a spus juriului că și-a distrus „slujba de vis” cu „greșeli” stupide, întâlnindu-se cu cei doi adolescenți și aducându-i apoi la apartamentul ei.

Joynes a negat că a avut loc vreodată vreo activitate sexuală cu băiatul A și a susținut că activitatea sexuală cu băiatul B a început abia după ce acesta a părăsit școala și ea a fost concediată de la locul de muncă.

Drept urmare, nu a fost comisă nicio infracțiune deoarece nu mai era în poziție de autoritate, susține profesoara din Manchester.

Cu toate acestea, ea a fost găsită vinovată de șase capete de acuzare de implicare în activități sexuale cu un copil, inclusiv două în timp ce era o persoană într-o poziție de încredere.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă