25.6 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒSocialScandal la Saga: Hardwell ศ™i-a anulat show-ul ศ™i acuzฤƒ organizatorii cฤƒ nu...

Scandal la Saga: Hardwell ศ™i-a anulat show-ul ศ™i acuzฤƒ organizatorii cฤƒ nu a fost plฤƒtit

DJ-ul Hardwell nu a mai apucat sฤƒ-ศ™i prezinte setul la Festivalul SAGA. S-a plรขns publicului cฤƒ echipamentul nu funcศ›ioneazฤƒ ศ™i i-a acuzat pe organizatori cฤƒ nici mฤƒcar nu a fost plฤƒtit.

Prima zi de SAGA a fost marcatฤƒ de multe momente frumoase pentru iubitorii de muzicฤƒ, dar ศ™i de o controversฤƒ. DJ-ul olandez Hardwell ศ™i-a anulat show-ul din cauza unor probleme tehnice ศ™i i-a acuzat pe organizatorii festivalului cฤƒ nu l-au plฤƒtit.

โ€žSunt aici, am cฤƒlฤƒtorit tocmai din Olanda pentru a performa pentru voi. Sunt aici, asta vฤƒ spun. Ca sฤƒ fiu sincer, acest festival de rahat nu mi-a dat niciun rahat de ban pentru a fi aici รฎn aceastฤƒ searฤƒ dar tot sunt aici, iar echipamentul lor e de rahat. Nu funcศ›ioneazฤƒ nimic.

Dacฤƒ sunt aici รฎnseamnฤƒ cฤƒ vreau sฤƒ performez pentru voi, dar รฎntregul echipament mฤƒ dezamฤƒgeศ™te. Nu pot sฤƒ performez, este imposibil pentru mine sฤƒ fac astaโ€, le-a spus Hardwell fanilor care abia aศ™teptau sฤƒ-i vadฤƒ spectacolul.

Rฤƒspunsul organizatorilor SAGA a venit la scurt timp:

โ€žPฤƒi, Hardwell, ne pare rฤƒu cฤƒ Rita Ora, Sickick, Loreen ศ™i toศ›i DJ-ii de la celelalte 5 scene au apucat sฤƒ performeze รฎn prima zi de SAGA iar tu nu. Echipamentul a venit tocmai din Olanda, la fel ca ศ™i tine. Acelaศ™i set pare sฤƒ funcศ›ioneze acum perfect pentru Will Sparks. Am muncit atรขt de mult pentru a construi SAGA de anul acesta pentru artiศ™ti ศ™i participanศ›i.

Am fi rezolvat orice dificultate tehnicฤƒ fฤƒrฤƒ efort ศ™i รฎn cel mai scurt timp, dacฤƒ ne-ai fi lฤƒsat ศ™i nu ai fi oprit setul atรขt de repede. Am fฤƒcut tot ce ne-a stat รฎn putinศ›ฤƒ pentru a-ศ›i rฤƒspunde cerinศ›elor, inclusiv cele legate de platฤƒ.

Ne pare rฤƒu pentru fanii tฤƒi, ai noศ™tri. Le-ar fi plฤƒcut sฤƒ te vadฤƒ รฎn sfรขrศ™it la Bucureศ™ti.

Nimic รฎn afarฤƒ de iubire ศ™i รฎศ›i dorim sฤƒ-ศ›i fie bine.

SAGAโ€

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roศ™ioru, nฤƒscut รฎn 1989, este un profesionist รฎn comunicare ศ™i mass-media din Bucureศ™ti. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, Narcis a avut diverse roluri รฎn mass-media, inclusiv editor web ศ™i specialist รฎn social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro ศ™i producฤƒtor video la Mediafax Group. A fost ศ™i redactor-ศ™ef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorialฤƒ ศ™i gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomฤƒ de master รฎn Tehnici de Comunicare ศ™i Producศ›ie Mass-Media de la Universitatea Dunฤƒrea de Jos din Galaศ›i, unde a obศ›inut ศ™i diploma de licenศ›ฤƒ รฎn Jurnalism.
Cele mai citite

Deficit bugetar de 10 miliarde lei รฎn august 2024, acoperit din datorii: Veniturile cresc cu doar 4%

Guvernul Romรขniei a รฎncasat 44,2 miliarde de lei รฎn luna august 2024 din taxe precum TVA, contribuศ›ii sociale ศ™i impozite pe venit ศ™i profit,...

Romรขnia cรขศ™tigฤƒ procesul la CJUE รฎmpotriva Parlamentului European ศ™i a Consiliului UE, anulรขnd obligaศ›ia de รฎntoarcere a vehiculelor

Romรขnia a obศ›inut o victorie importantฤƒ la Curtea de Justiศ›ie a Uniunii Europene (CJUE) รฎn disputa cu Parlamentul European ศ™i Consiliul Uniunii Europene, reuศ™ind...

Viktor Orban avertizeazฤƒ cฤƒ UE se รฎndreaptฤƒ cฤƒtre un „rฤƒzboi rece economic” cu China

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat vineri cฤƒ Uniunea Europeanฤƒ riscฤƒ sฤƒ intre รฎntr-un "rฤƒzboi rece economic" cu China, รฎn contextul pregฤƒtirilor blocului european...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ