17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSportHandbalCS Dinamo a făcut eventul! „Dulăii” au câștigat Cupa României după o...

CS Dinamo a făcut eventul! „Dulăii” au câștigat Cupa României după o finală cu CSM Constanța

Formația de handbal masculin CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României, după s-a impus cu 23-19 în finala disputată contra celor de la CSM Constanţa.

CSM Constanţa, deţinătoarea trofeului, a început mai bine finala şi a condus cu 3-0, apoi Dinamo a marcat patru goluri consecutive. CSM a făcut 6-4, după care cele două echipe au alternat la conducere, fără a reuşi desprinderea pe tabelă. Pe final, la scorul de 18-18, Dinamo a marcat patru goluri consecutive, iar constănţenii nu au mai putut reveni.

După această victorie, Dinamo a realizat eventul. „Dulăii” au câştigat şi titlul de campioni, fără a pierde vreun meci pe plan intern în acest sezon.

Dinamo şi-a trecut în palmares al optulea trofeu în Cupa României (1979, 1982, 1988, 2017, 2020, 2021, 2022, 2024). De cealaltă parte, CSM Constanţa rămâne cu două cupe (2018, 2023).

Dinamo, în semifinalele EHF European League

Dinamo va juca în semifinalele EHF European League contra formației germane Flensburg-Handewitt. Meciul se va disputa pe 25 mai la Hamburg. În cealaltă semifinală se vor duela Rhein-Nekar Lowen și Fuchse Berlin, ultima fiind deținătoarea trofeului.

Dinamo Bucureşti a reuşit o performanţă remarcabilă prin eliminarea danezilor de la Skjern în „sferturile” competiției. Dinamo s-a impus cu 38-34 în Danemarca, după ce în tur câştigase pe teren propriu cu 28-27.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă