20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSportFotbalPAOK-ul lui Răzvan Lucescu, un nou succes în campionatul Greciei

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, un nou succes în campionatul Greciei

PAOK Salonic, formația pregătită de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a obținut un nou succes în prima ligă elenă, după ce s-a impus pe terenul celor de la Panetolikos cu scorul de 3-1.

Panetolikos a deschis rapid scorul, în minutul 5, prin Chatzitheodoridis, dar PAOK a revenit pe tabelă în ultima parte a meciului.

Autogolul lui Torrejon a restabilit egalitatea în minutul 72, pentru ca reușita lui Zivkovic să îi aducă pe elevii lui Răzvan Lucescu în avantaj după numai un minut. Konstantelias a închis tabela la 3-1, după golul din minutul 90.

După acest succes, echipa lui Lucescu se află pe locul secund în clasament primei ligi din Grecia, cu 54 de puncte, la numai un punct de liderul AEK Atena.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

România, a doua cea mai rapidă evoluție economică din UE, după Polonia

În ultimele două decenii nivelul PIB-ului per capita a crescut puternic în majoritatea țărilor care au aderat la UE (2004-primul val, 2007-al doilea val...

Caracteristicile adevăratului european

De Ziua Europei, cetățenii Bătrânului Continent au înțeles ce îi unește. Iată câteva criterii care caracterizează europeanul de astăzi: Să aibă o relație cu vecinul...
Ultima oră
Pe aceeași temă