26.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSportFotbalPAOK-ul lui Răzvan Lucescu, un nou succes în campionatul Greciei

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, un nou succes în campionatul Greciei

PAOK Salonic, formația pregătită de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a obținut un nou succes în prima ligă elenă, după ce s-a impus pe terenul celor de la Panetolikos cu scorul de 3-1.

Panetolikos a deschis rapid scorul, în minutul 5, prin Chatzitheodoridis, dar PAOK a revenit pe tabelă în ultima parte a meciului.

Autogolul lui Torrejon a restabilit egalitatea în minutul 72, pentru ca reușita lui Zivkovic să îi aducă pe elevii lui Răzvan Lucescu în avantaj după numai un minut. Konstantelias a închis tabela la 3-1, după golul din minutul 90.

După acest succes, echipa lui Lucescu se află pe locul secund în clasament primei ligi din Grecia, cu 54 de puncte, la numai un punct de liderul AEK Atena.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă