19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăVideoZuckerberg își cere scuze părinților la audierea din Senat

Zuckerberg își cere scuze părinților la audierea din Senat

Directorul general al Meta, Mark Zuckerberg, și-a cerut miercuri (31 ianuarie) scuze familiilor, la o audiere în Senatul SUA, despre impactul pe care rețelele sociale îl au asupra copiilor, potrivit Reuters.

Sub îndemnul senatorului republican Josh Hawley, Zuckerberg s-a ridicat și s-a adresat familiilor care au prezentat fotografii cu copiii lor despre care au spus că au fost răniți de rețelele sociale.

La începutul audierii, comisia a difuzat un videoclip în care copiii vorbeau despre hărțuirea pe platformele de socializare. Senatorii au spus povești despre tineri care și-au luat viața după ce au fost storcați pentru bani după ce au împărtășit fotografii cu prădători sexuali.

„ Ați dori acum să vă cereți scuze victimelor care au fost vătămate de produsul dumneavoastră?” a întrebat Hawley, observând că audierea era transmisă în direct la televiziune. Zuckerberg s-a ridicat, s-a întors și s-a adresat familiilor.

„Îmi pare rău pentru tot ceea ce ați trecut cu toții. Nimeni nu ar trebui să treacă prin lucrurile pe care le-au suferit familiile voastre și de aceea investim atât de mult și vom continua să facem eforturi la nivelul întregii industrii pentru a ne asigura că nimeni nu are de suferit ca să treacă prin lucrurile pentru care familiile tale au avut de suferit”, a spus el.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Klaus Iohannis vrea un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este nevoie de un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO, pentru apărare, dar şi...

NATO desfășoară un exercițiu cu 2000 de parașutiști, una dintre cele mai ample operațiuni de desant aerian de după al Doilea Război Mondial....

Militari din mai multe țări NATO participă, în aceste zile, la exercițiul SWIFT RESPONSE 24, care reprezintă una dintre cele mai ample operațiuni de...

Florin Piersic, internat la un spital din Capitală. Care este starea actorului

Actorul Florin Piersic se află internat la Institutul "Matei Balş", starea sa fiind în prezent una stabilă, au declarant, pentru Agerpres, surse medicale.Actorul Florin...
Ultima oră
Pe aceeași temă