21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăVideoPutin: „Imposibil” să pierdem câștigurile Rusiei în Ucraina

Putin: „Imposibil” să pierdem câștigurile Rusiei în Ucraina

Președintele rus Vladimir Putin a declarat marți (16 ianuarie) că este „imposibil” să i se ia Rusiei câștigurile militare pe care le-a obținut în Ucraina, potrivit Reuters.

Vorbind despre posibile discuții de pace, Putin a mai spus în comentarii televizate că ideile prezentate de Ucraina sunt „formule prohibitive pentru procesul de pace”.

Putin a mai spus că statalitatea Ucrainei ar putea suferi o „lovitură ireparabilă” dacă tiparul conflictului va continua, iar Rusia nu va fi niciodată forțată să abandoneze câștigurile pe care le-a obținut.

Ucraina se bucură de mai multe câștiguri pe front, iar Zelenski aduce noi arme din Europa

Ucraina se bucură de mai multe câștiguri pe front, iar Zelenski aduce noi arme din Europa, după vizitele întreprinse aici, în ultimele zile.

Ucraina a salutat luni (15 mai) primele progrese substanțiale pe câmpul de luptă, în ultimele șase luni, în vreme ce președintele Volodimir Zelenski a obținut noi angajamente de drone cu rază lungă de acțiune în Marea Britanie, care să se adauge la un pachet de arme occidentale pentru o contraofensivă împotriva invadatorilor ruși.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

Scenă în aer liber în curtea interioară a Primăriei Capitalei

Curtea interioară a Primăriei Capitalei se va transforma, sâmbătă, într-o scenă în aer liber, unde vor răsuna melodii celebre din muzica ușoară românească, balade...

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...
Ultima oră
Pe aceeași temă