13 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăVideoPutin: „Imposibil” să pierdem câștigurile Rusiei în Ucraina

Putin: „Imposibil” să pierdem câștigurile Rusiei în Ucraina

Președintele rus Vladimir Putin a declarat marți (16 ianuarie) că este „imposibil” să i se ia Rusiei câștigurile militare pe care le-a obținut în Ucraina, potrivit Reuters.

Vorbind despre posibile discuții de pace, Putin a mai spus în comentarii televizate că ideile prezentate de Ucraina sunt „formule prohibitive pentru procesul de pace”.

Putin a mai spus că statalitatea Ucrainei ar putea suferi o „lovitură ireparabilă” dacă tiparul conflictului va continua, iar Rusia nu va fi niciodată forțată să abandoneze câștigurile pe care le-a obținut.

Ucraina se bucură de mai multe câștiguri pe front, iar Zelenski aduce noi arme din Europa

Ucraina se bucură de mai multe câștiguri pe front, iar Zelenski aduce noi arme din Europa, după vizitele întreprinse aici, în ultimele zile.

Ucraina a salutat luni (15 mai) primele progrese substanțiale pe câmpul de luptă, în ultimele șase luni, în vreme ce președintele Volodimir Zelenski a obținut noi angajamente de drone cu rază lungă de acțiune în Marea Britanie, care să se adauge la un pachet de arme occidentale pentru o contraofensivă împotriva invadatorilor ruși.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Odată cu venirea primăverii, România optează pentru un viitor mai verde

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a făcut un anunț important în cadrul unei conferințe de presă la Prefectura Constanța, dezvăluind că programele Rabla Clasic...

Bursa a atins un nou maxim istoric miercuri

BET, indicele de referinţă al Bursei de Valori Bucureşti, s-a apreciat miercuri, 21 februarie cu 1,1% la 15.888,48 puncte, un nou maxim istoric, deci...

Rusia va ieși dintr-un acord cu Marea Britanie prin care britanicii pescuiau în Marea Barents

Duma de Stat a Rusiei (camera inferioară a parlamentului federal) a denunţat miercuri un acord între Uniunea Sovietică şi Marea Britanie care permitea pescarilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă