21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSportTenisSorana Cîrstea, eliminată în primul tur la Adelaide

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la Adelaide

Sorana Cîrstea a părăsit turneul WTA 500 de la Adelaide încă din prima rundă, după ce a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko, a şasea favorită, marți, cu 2-6, 6-2, 6-4.

Aflată în căutarea primei sale victorii din acest an, Sorana Cîrstea s-a înclinat după exact două ore de joc în faţa balticei. Românca a încheiat cu 7 aşi şi 8 duble greşeli, în timp ce Ostapenko (26 ani, 12 WTA) a avut 6 aşi şi 3 duble greşeli.

Baltica are acum 4-1 în meciurile directe cu Cîrstea, singurul succes al Soranei venind anul trecut, la precedentul lor meci, cu 4-6, 7-6 (8/6), 6-4, în turul secund la Wimbledon.

În optimi, Ostapenko o va înfrunta pe jucătoarea franceză Caroline Garcia, victorioasă cu 6-4, 1-6, 6-3 în faţa australiencei Taylah Preston.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Irina Begu, calificată în turul al treilea la Roma

Irina Begu s-a calificat în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1000 de la Roma, după ce franţuzoaica Oceane Dodin a abandonat...

Iohannis,mesaj de Ziua Independenței Naționale a României

Președintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Independenței Naționale a României. Vă prezentăm în continuare textul mesajului, așa  cum ne-a fost...

Un sfert din liniile STB vor circula pe trasee modificate în acest weekend

Majoritatea troleibuzelor, un sfert din tramvaie și o parte semnificativă din autobuze vor circula pe trasee modificate în acest weekend (11 și 12 mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă