15.3 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăVideoVIDEO. Forțele israeliene scot cu brutalitate o femeie credincioasă în fața Al-Aqsa

VIDEO. Forțele israeliene scot cu brutalitate o femeie credincioasă în fața Al-Aqsa

Forțele israeliene au înăsprit măsurile de securitate pentru palestinienii care sperau să se roage în Al-Aqsa, ceea ce a îngreunat accesul multora în incinta complexului, al treilea cel mai sfânt loc din Islam, după Mecca și Medina.

O înregistrare video Reuters arată forțele israeliene stând în spatele gardirlor și împingând credincioșii înapoi, înainte de rugăciunile săptămânale de vineri.

Dealul pe care se află moscheea este, de asemenea, cel mai sacru loc pentru evrei, care îl numesc Muntele Templului. Zona este adesea scena unor confruntări.

Credincioșii palestinieni spun că autoritățile israeliene le-au restricționat accesul la complexul al-Aqsa de la începutul războiului israelian împotriva militanților Hamas din Gaza, la 7 octombrie.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Vasile Bănescu (BOR): “Victoria lui Nemo (Nimeni), zdrobitoare asupra firescului și insultătoare la adresa Muzicii”

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortdoxe Române (BOR), Vasile Bănescu, comentează în termeni duri finala concursului Eurovision, susținând că ea a reprezentat "Victoria lui...

PNL îl trimite înapoi la Brașov pe ministrul Veștea

Conducerea PNL l-a desemnat pe Adrian Veștea, actualul ministru al Dezvoltării, drept candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov. Veștea va fi candidatul...

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă