11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSportFotbalCristiano Bergodi, înaintea meciului cu Poli Iași: „Trebuie să câştigăm aceste trei...

Cristiano Bergodi, înaintea meciului cu Poli Iași: „Trebuie să câştigăm aceste trei puncte”

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, a declarat că este important ca formaţia sa să câştige cele 3 puncte din partida cu Poli Iaşi, înaintea pauzei competiţionale provocată de meciurile echipei naționale.

„Urmează un meci foarte important pentru noi pentru că apoi urmează o pauză competiţională. Trebuie să câştigăm aceste trei puncte înaintea pauzei competiţionale. Poli Iaşi este însă o echipă bună, antrenată foarte bine, cunosc stilul de joc impus de Leo Grozavu. Aşa că va fi greu. Sunt şi 1-2 jucători cu probleme medicale, dar nu ştim sigur, vom vedea exact mâine dacă ne vom putea baza pe ei”, a spus tehnicianul giuleștenilor.

„Nu putem vorbi de teamă sau ceva de genul acesta, dar sigur că trebuie să avem multă atenţie, pe lângă determinare şi agresivitate. Pentru că Poli Iaşi a avut la început unele probleme de adaptare la Liga I, însă încet-încet a început să obţină rezultate bune şi e pe un trend pozitiv. Nu îmi e teamă, dar trebuie să fim atenţi pentru că oricând pot apărea surprize. Sigur că a fost acel semieşec cu Hermannstadt din etapa trecută, dar nimeni nu a spus că noi am jucat 3 meciuri în 6 zile. Însă chiar şi aşa eu spun că a fost o săptămână bună, cu 7 puncte câştigate”, a adăugat Bergodi.

Antrenorul a menţionat că ultima achiziţie a clubului, atacantul camerunez Kevin Soni, va fi în lot pentru partida de vineri seara: „Eu am încredere în munca mea şi în lotul pe care îl am la dispoziţie, un lot bun şi competitiv. Kevin Soni este în lot pentru acest meci, e prima oară pentru el. Nu pot să spun că e pregătit 100%, dar s-a antrenat bine, a depăşit şi o problemă medicală. El e un jucător bun care ne poate fi de folos mâine, adică într-un meci greu îl putem introduce câteva minute”.

Rapid întâlneşte astăzi, de la ora 21.00, pe teren propriu, formaţia Poli Iaşi, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a a Ligii 1.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioană a României la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei în cupele europene

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sâmbătă, după partida cu CFR Cluj, pierdută cu scorul de 0-1, la finalul căruia jucătorii...

FOTO Sărbătoare uriașă pentru FCSB, noua campioană a României

Deși a pierdut, la București, meciul cu CFR Cluj, FCSB a sărbătorit câștigarea titlului de campioană a României. Meciul FCSB - CFR Cluj, disputat în...

Premieră! Petrocub Hînceşti, campioana la fotbal a Republicii Moldove

Echipa de fotbal Petrocub Hînceşti a scris istorie în Republica Moldova, devenind pentru prima dată campioană națională, după remiza obținută sâmbătă, 1-1, pe terenul...
Ultima oră
Pe aceeași temă