14.9 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăPoliticăMarcel Ciolacu: „Exclud eliminarea voucherelor de vacanţă pentru la anul”

Marcel Ciolacu: „Exclud eliminarea voucherelor de vacanţă pentru la anul”

Contrar zvonurilor vehiculate în spațiul public în ultimile zile, premierul Marcel Ciolacu a afirmat că exclude varianta ca de anul viitor să fie suspendată acordarea voucherelor de vacanţă în sectorul bugetar.

„Exclud eliminarea voucherelor de vacanţă pentru la anul”, a declarat Marcel Ciolacu, înainte de şedinţa de Guvern.

Potrivit unor surse guvernamentale, pachetul de măsuri fiscale urmează să fie discutat săptămâna viitoare într-o şedinţă a coaliţiei de guvernare, care ar putea avea loc marţi.

Marţi, premierul Marcel Ciolacu a precizat că până la finele lunii septembrie Guvernul îşi va asuma răspunderea pentru pachetul de măsuri fiscal-bugetare.

„Continuăm să scriem actul normativ, pe urmă va fi pus în transparenţă, cum este normal. (…) Până la finalul lunii terminăm tot circuitul, inclusiv asumarea răspunderii în Parlament. Şi să vedem dacă mai este nevoie de anumite ordonanţe de completare”, a arătat Ciolacu, într-o declaraţie acordată presei.

Premierul a mai precizat că pachetul nu va conţine măsuri de austeritate, dar a subliniat că nu pot să beneficieze de vouchere de vacanţă bugetarii care au salarii foarte mari. Astfel, ar urma să primească vouchere de vacanţă doar cei cu venituri nete mai mici de 8.000 de lei.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Testele Apple arată că Siri nu este suficient de pregătit să învingă ChatGPT

Apple a realizat teste interne care sugerează că asistentul său vocal, Siri, este semnificativ mai puțin eficient comparativ cu ChatGPT al OpenAI. Siri nu...

Parchet și umiditate: prezentare generală a recomandărilor

Lemnul și apa nu se amestecă bine, dar, bineînțeles, puteți instala parchet din lemn în casa dvs. fără a fi nevoie să vă panicați...

Polițiștii organizează un protest în Piața Victoriei din Capitală

În contextul Zilei Armatei, organizațiile reprezentative ale polițiștilor, personalului contractual și pensionarilor din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) organizează un protest pentru a atrage atenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă