16.5 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Wanda Nara a infirmat zvonurile că ar fi bolnavă

GALERIE FOTO. Wanda Nara a infirmat zvonurile că ar fi bolnavă

Wanda Nara, soția și totodată impresarul lui Mauro Icardi, continuă să capteze atenția tabloidelor. Recent, argentinianca a rupt tăcerea și a infirmat zvonurile legate de starea ei de sănătate, în stilul caracteristic: pozând senzual pe rețelele de socializare.

Cu două săptămâni în urmă, bruneta a fost internată la un spital din Buenos Aires din cauza unor probleme de sănătate, iar presa internațională a speculat că ar putea avea leucemie. Jurnalistul Jorge Lanata a fost cel care a făcut această informație publică: „Rezultatele analizelor au arătat un nivel ridicat de globule albe, care a depășit limita normală. De asemenea, s-a descoperit că are splina inflamată, motiv pentru care s-au efectuat noi teste, a căror concluzii urmează să fie disponibile în zilele următoare. Aceste constatări indică necesitatea unui studiu hematologic pentru a elimina posibilitatea unei infecții sau a unei afecțiuni tumorale”.

După ce o vreme a absentat de pe rețelele de socializare, Wanda a revenit și a ținut să-și liniștească cei peste 16 milioane de urmăritori, răspunzând la câteva întrebări care i-au fost adresate pe Instagram.

„Cum te simti? La televizor au spus ca mergi la tratament, unde?”, a întrebat un fan, căruia sexy-impresara i-a răspuns indignată: „Nu mă duc pentru tratament nicăieri. Îl voi acompania pe Mauro în Turcia. Mă simt foarte bine. S-au spus multe minciuni, fără să ia în calcul că vorbesc despre viața unui om”.

Mauro Icardi, care în sezonul trecut a evoluat sub formă de împumut la Galatasaray, a fost cumpărat definitiv de turci de la PSG. Duminica trecută, sud-americanul a avut parte de o prezentare de gală la formația Cim Bom, iar Wanda l-a însoțit pe acesta, alături de cei cinci copii.

După cum era de așteptat, Wanda a revenit în forță pe Instagram și a postat o serie de fotografii incendiare. Soția fotbalistului argentinian a făcut turul casei din Turcia pentru fanii săi virtuali și a pozat aproape goală la piscina proprietății, etalându-și bustul voluptos într-un sutien minuscul.

Pe parcursul ultimului an, Wanda Nara și Mauro Icardi au fost implicați în mai multe scandaluri, cei doi despărțindu-se și împăcându-se în repetate rânduri. Sexy-impresara are un trecut amoros destul de tumultos, inclusiv relația cu Icardi începând într-o notă de scandal. Wanda Nara a fost căsătorită anterior cu Maxi Lopez, fost coechipier și prieten cu Icardi.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ministrul Sănătății vorbește despre situația maestrului Florin Piersic

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis sâmbătă că evoluția artistului Florin Piersic, care a fost operat la Spitalul "Foișor" din Capitală, este una favorabilă. "Aşteptăm...

Simion sare peste oi și trece la muls direct ciobanul

Ilustrație: Marian Avramescu Parlamentarul mioritic, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a trecut puțin peste tradițiile românești, de dragul strângerii de sponsorizări...

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision de sâmbătă, în urma unei plângeri depuse de un membru al echipei de...
Ultima oră
Pe aceeași temă