15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Wanda Nara i-a dat din nou papucii lui Mauro Icardi

GALERIE FOTO. Wanda Nara i-a dat din nou papucii lui Mauro Icardi

În decursul ultimului an, Wanda Nara și Mauro Icardi au acaparat atenția publicului prin relația lor plină de peripeții, devenind subiectul principal al ziarelor de scandal. Și se pare că această poveste tumultoasă a luat o altă turnură zilele trecute, atunci când Wanda a anunțat că a pus din nou capăt relației cu jucătorul lui Galatasaray.

Anunțul a fost făcut de celebra impresară în cadrul unei emisiuni TV: „Da, pot să confirm, ne-am despărțit”. Afirmația i-a luat pe mulți prin surprindere, deoarece vestea despărțirii a venit la câteva luni de la momentul în care cei doi, ajunși la începutul anului în pragul divorțului, se împăcaseră.

Iar reacţia lui Icardi nu a întârziat. La scurt timp după anunțul făcut de argentiniancă, fotbalistul a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de partenera sa de viață, iar mesajul ales este foarte sugestiv.

„Telenovela mea turcească. Sau argentiniană”, a fost descrierea din postarea lui Icardi, lăsând impresia că este amuzat de toată situația creată.

La începutul acestei luni, Wanda și Mauro au fost în vacanță și nimic nu prevestea că cei doi se vor separa iar. Însă se pare că astrele nu au fost de partea lor, mai ales că relația celor doi a fost presărată cu multe scandaluri, despărțiri și infidelități.

Sexy-impresara are un trecut amoros destul de tumultos, inclusiv relația cu Icardi începând într-o notă de scandal. Wanda Nara a fost căsătorită anterior cu Maxi Lopez, fost coechipier și prieten cu Icardi. Potrivit tabloidelor, Icardi și Wanda și-au început relația în timp ce bomba sexy era căsătorită cu Lopez, ceea ce a dus la o ceartă între cei doi foști prieteni și colegi.

Wanda Nara și Mauro Icardi au împreună două fete, pe Francesca şi Isabella. Din relația cu primul ei soț, Maxi Lopez, impresara mai are trei copii: Valentino Gaston, Constantino și Benedicto.

Pe lângă controversele din jurul relației lor, Icardi și Wanda au fost, de asemenea, în centrul atenției mass-media pentru stilul lor de viață extravagant și modul în care și-au manifestat afecțiunea în public. Relația lor a fost descrisă ca fiind controversată, dar ei continuă să își regăsească drumul unul spre celălalt și par să depășească orice provocare. Dacă va fi la fel și de această dată, vom vedea.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Florin Roman(PNL): „ Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Târgovişte, că "noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi...

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, inculpat pentru corupție și cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, continuă să surprindă....

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă