11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInternaționalBenjamin Netanyahu a fost internat de urgență la spital

Benjamin Netanyahu a fost internat de urgență la spital

Benjamin Netanyahu s-a plâns de dureri în piept, dar era „pe deplin conștient” în drum spre Spitalul Sheba din orașul Tel Hashomer, unde a fost internat de urgență sâmbătă, a transmis postul israelian de televiziune Canalul 12, citat de Reuters.

Biroul premierului israelian a transmis că acesta este „în stare bună”. Nu a fost făcută nicio referire la o posibilă predare a puterii pe timpul internării sale, potrivit libertatea.ro.

Netanyahu ar fi leșinat acasă, potrivit Walla, un important site de știri israelian, care a citat un oficial apropiat premierului.

Pe de altă parte, cotidianul Haaretz, citând oficiali ai spitalului, a precizat că premierul era conștient și a putut merge singur la ambulanță. Benjamin Netanyahu, 73 de ani, este cel mai longeviv lider al Israelului, ocupând mai bine de 15 ani funcția de premier.

El a mai fost internat pentru scurt timp în octombrie anul trecut, după ce s-a simțit rău în timpul rugăciunilor de Yom Kippur. Tel Hashomer este aproape de orașul de coastă Caesarea, unde Benjamin Netanyahu deține o proprietate.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă