20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportTenisNovak Djokovic continuă cursa spre al optulea trofeu la Wimbledon. Sârbul s-a...

Novak Djokovic continuă cursa spre al optulea trofeu la Wimbledon. Sârbul s-a calificat în „sferturi”

Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce l-a învins pe polonezul Hubert Hurkacz, în patru seturi, scor 7-6 (8/6), 7-6 (8/6), 5-7, 6-4, într-un meci ce fusese întrerupt duminică din cauza orei înaintate.

Favoritul numărul doi al competiției s-a calificat pentru a 14-a oară în carieră în sferturile de finală ale turneului londonez, după o partidă dificilă împotriva numărului 18 în clasamentul ATP.

Novak Djokovic luptă pentru cucerirea celui de-al optulea său titlu la Wimbledon, performanţă ce i-ar permite să egaleze recordul deţinut de elveţianul Roger Federer.

Duminică, arbitrul Gerry Armstrong a oprit partida la ora locală 22:35 (0:35 ora României), pentru că era puţin probabil ca jocul dintre cei doi să se finalizeze înainte de ora limită stabilită de organizatorii de la All England Club (23:00) pentru încheierea programului zilnic de meciuri.

În sferturi, Djokovic îl va întâlni pe rusul Andrei Rublev, jucător aflat pe poziția a șaptea în ierarhia ATP.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

UTA, campioana play-out-ului! Arădenii au învins-o pe FCU Craiova

UTA Arad a învins-o pe FCU Craiova cu scorul de 3-1, pe teren propriu, și va termina play-out-ul Ligii 1 pe prima poziție, indiferent...

Echipa feminină de gimnastică a României a terminat pe locul patru la Campionatele Europene de la Rimini

Echipa feminină de gimnastică a României s-a clasat pe locul al patrulea la Campionatele Europene pentru senioare de la Rimini. România (Sabrina Maneca Voinea, Ana...
Ultima oră
Pe aceeași temă