25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportTenisNovak Djokovic continuă cursa spre al optulea trofeu la Wimbledon. Sârbul s-a...

Novak Djokovic continuă cursa spre al optulea trofeu la Wimbledon. Sârbul s-a calificat în „sferturi”

Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce l-a învins pe polonezul Hubert Hurkacz, în patru seturi, scor 7-6 (8/6), 7-6 (8/6), 5-7, 6-4, într-un meci ce fusese întrerupt duminică din cauza orei înaintate.

Favoritul numărul doi al competiției s-a calificat pentru a 14-a oară în carieră în sferturile de finală ale turneului londonez, după o partidă dificilă împotriva numărului 18 în clasamentul ATP.

Novak Djokovic luptă pentru cucerirea celui de-al optulea său titlu la Wimbledon, performanţă ce i-ar permite să egaleze recordul deţinut de elveţianul Roger Federer.

Duminică, arbitrul Gerry Armstrong a oprit partida la ora locală 22:35 (0:35 ora României), pentru că era puţin probabil ca jocul dintre cei doi să se finalizeze înainte de ora limită stabilită de organizatorii de la All England Club (23:00) pentru încheierea programului zilnic de meciuri.

În sferturi, Djokovic îl va întâlni pe rusul Andrei Rublev, jucător aflat pe poziția a șaptea în ierarhia ATP.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă