12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportTenisNovak Djokovic continuă cursa spre al optulea trofeu la Wimbledon. Sârbul s-a...

Novak Djokovic continuă cursa spre al optulea trofeu la Wimbledon. Sârbul s-a calificat în „sferturi”

Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce l-a învins pe polonezul Hubert Hurkacz, în patru seturi, scor 7-6 (8/6), 7-6 (8/6), 5-7, 6-4, într-un meci ce fusese întrerupt duminică din cauza orei înaintate.

Favoritul numărul doi al competiției s-a calificat pentru a 14-a oară în carieră în sferturile de finală ale turneului londonez, după o partidă dificilă împotriva numărului 18 în clasamentul ATP.

Novak Djokovic luptă pentru cucerirea celui de-al optulea său titlu la Wimbledon, performanţă ce i-ar permite să egaleze recordul deţinut de elveţianul Roger Federer.

Duminică, arbitrul Gerry Armstrong a oprit partida la ora locală 22:35 (0:35 ora României), pentru că era puţin probabil ca jocul dintre cei doi să se finalizeze înainte de ora limită stabilită de organizatorii de la All England Club (23:00) pentru încheierea programului zilnic de meciuri.

În sferturi, Djokovic îl va întâlni pe rusul Andrei Rublev, jucător aflat pe poziția a șaptea în ierarhia ATP.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

România are un stand la expoziția economică din Kazahstan

România are, în premieră, un stand la expoziția economică din Kazahstan, anunță Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului din România. "România, promovată în premieră la Almaty,...

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă