16.5 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăPoliticăNicușor Dan se laudă cu proiectele lui Daniel Băluță

Nicușor Dan se laudă cu proiectele lui Daniel Băluță

În aproape trei ani de activitate, ca primar general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a fugit de asumarea responsabilităților. Acum se laudă și cu ceea ce nu face.

În urmă cu mai bine de un an, Consiliul General delega Primăriei Sectorului 4, printr-un memorandum, repararea Pasajului Unirea și a planșeului de peste râul Dâmbovița. Prezent într-o emisiune la Digi Tv, primarul general Nicușor Dan s-a lăudat cu ce va face el, în contextul în care PMB a delegate responsabilitatea lucrărilor. Replica lui Daniel Băluță nu s-a lăsat așteptată.

”Atitudinea lui Nicușor Dan e lipsită de morală”

“Atât personal, cât și ca primar al Sectorului 4, resping ferm încercarea Primarului General al Capitalei, Nicușor Dan, de a-și asuma nemeritat efectuarea lucrărilor de refacere a Pasajului și Planșeului Unirii!

Refacerea în regim de urgență a celor două obiective de importanță strategică pentru București este un proiect derulat exclusiv de comunitatea Sectorului 4, un proiect în care Primăria Capitalei nu are nicio implicare!

citește și: Șarada Titan sau despre cum banii tâmpesc

În aceste condiții, cu tot respectul pentru domnul Nicușor Dan și pentru funcția publică pe care o exercită, consider ca fiind total lipsit de corectitudine și lipsit de moralitate modul în care încearcă să își asume total nemeritat acest proiect făcând declarații referitoare la o lucrare extrem de importantă pentru bucureșteni în a cărei realizare propriu-zisă nu are niciun fel de legătură.

Reamintesc faptul că, la momentul producerii unor accidente rutiere la Pasajul Unirii, Primarul General a recunoscut public că întreaga lucrare este coordonată de către Sectorul 4 al Municipiului București și că Primăria Generală nu răspunde de lucrările efectuate,” a scris primarul sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina sa de facebook.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Andrei Caramitru despre Nicușor Dan: “Așa dezastru colosal nu am văzut în viața mea”

Analistul economic Andrei Caramitru, fost consilier al președintelui USR, face un comentariu dur despre prestația lui Nicușor Dan ca primar al Bucuretiului, afirmând că...

Guvernul n-are bani pentru Memorialul rezistenței anticomuniste

Guvernul României subvenționează cu un miliard de lei canalele de streaming Netflix și Disney – adică 200 milioane de euro – dar nu are...

Rusia – Ucraina, ziua 785. Leo Docherty, ministrul britanic al Apărării: Trebuie să privim războiul din Ucraina în termeni de ani, nu de luni

Ministrul Apărării al Marii Britanii, Leo Docherty, avertizează că actualul război dintre Rusia și Ucraina trebuie privit "în termeni de ani, nu de luni". Oficialul...
Ultima oră
Pe aceeași temă