24.2 C
Bucureศ™ti
miercuri, 4 septembrie 2024
Acasฤƒศ˜tirile zileiPreศ™edintele brazilian Lula da Silva despre atacul mortal de la o grฤƒdiniศ›ฤƒ:...

Preศ™edintele brazilian Lula da Silva despre atacul mortal de la o grฤƒdiniศ›ฤƒ: O โ€žmonstruozitateโ€

Preศ™edintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a numit miercuri (5 aprilie) atacul cu un topor de la o grฤƒdiniศ›ฤƒ din sudul Braziliei drept โ€žmonstruozitateโ€.

ย โ€ž Aceastฤƒ figurฤƒ umanฤƒ care nu avea nimic uman โ€“ trebuie sฤƒ fi venit de pe altฤƒ planetฤƒ, o planetฤƒ a urii โ€“ a avut prostia de a ucide patru copii cu un toporโ€, a spus Lula รฎn timpul unei รฎntรขlniri cu miniศ™trii guvernamentali ศ™i guvernatorii din Brasilia, potrivit Reuters.

Ulterior, el le-a cerut participanศ›ilor la รฎntรขlnire sฤƒ pฤƒstreze un minut de reculegere pentru victime ศ™i familiile acestora.

Un bฤƒrbat รฎnarmat cu un topor mic s-a cฤƒศ›ฤƒrat peste un zid รฎntr-o grฤƒdiniศ›ฤƒ din oraศ™ul Blumenau, statul Santa Catarina ศ™i a ucis patru copii miercuri, a declarat poliศ›ia, adฤƒugรขnd cฤƒ a rฤƒnit alศ›i cinci รฎn atac.

Lula da Silva a numit atacul de la o grฤƒdiniศ›ฤƒ din sudul ศ›ฤƒrii drept o โ€žmonstruozitateโ€, atacatorul fiind reศ›inut de poliศ›ie

Tรขnฤƒrul รฎn vรขrstฤƒ de 25 de ani s-a predat poliศ›iei dupฤƒ accesul de furie, a declarat reporterilor ศ™eful organelor de securitate, Marcio Alberto Filippi.

Poliศ›ia a declarat cฤƒ trei bฤƒieศ›i, cu vรขrste cuprinse รฎntre 4 ศ™i 5 ani, ศ™i o fetiศ›ฤƒ de ศ™apte ani au fost uciศ™i. Ei au mai spus cฤƒ patru dintre copiii rฤƒniศ›i, cu vรขrste cuprinse รฎntre 3 ศ™i 5 ani, erau trataศ›i รฎntr-un spital ศ™i s-a raportat cฤƒ sunt รฎn stare stabilฤƒ, รฎn timp ce un al cincilea copil a avut rฤƒni uศ™oare.

Un bฤƒrbat รฎnarmat cu un topor atacฤƒ mai mulศ›i preศ™colari din Brazilia

Cel puศ›in patru copii au fost uciศ™i ศ™i alศ›i patru rฤƒniศ›i de un tรขnฤƒr de 25 de ani รฎnarmat cu un topor mic ce a atacat miercuri o grฤƒdiniศ›ฤƒ din statul Santa Catarina, din sudul Braziliei, au anunศ›at poliศ›ia localฤƒ ศ™i un spital din zonฤƒ. Pฤƒrinศ›ii ศ™ocaศ›i s-au adunat la porศ›ile spitalului.

Poliศ›ia a declarat cฤƒ bฤƒrbatul responsabil pentru atacul din oraศ™ul Blumenau a fost arestat. ศ˜eful securitฤƒศ›ii locale, Marcio Alberto Filippi, a declarat reporterilor cฤƒ atacatorul a obศ›inut acces la ศ™coala privatฤƒ prin escaladarea zidurilor acesteia.

Un bฤƒrbat รฎnarmat cu un topor mic a atacat mai mulศ›i preศ™colari รฎn Brazilia, preศ™edintele Lula da Silva numind episodul sรขngeros o โ€ž monstruozitateโ€

Spitalul Santo Antonio din Blumenau a declarat cฤƒ, pe lรขngฤƒ cei patru copii uciศ™i, alศ›i patru cu vรขrste cuprinse รฎntre trei ศ™i cinci ani se aflฤƒ sub รฎngrijirea sa medicalฤƒ.

Atacul, numit de preศ™edintele Luiz Inacio Lula da Silva o โ€žmonstruozitateโ€, a avut loc la aproape o sฤƒptฤƒmรขnฤƒ dupฤƒ ce un elev de 13 ani a รฎnjunghiat un profesor pรขnฤƒ l-a omorรขt ศ™i a rฤƒnit alศ›i cinci รฎntr-o ศ™coalฤƒ din Sao Paulo.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  Twitter, Facebook ศ™i Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cฤƒtฤƒlin ศ˜erban scrie รฎn presฤƒ din anul 2019, iar din februarie 2021 la Romรขnia Liberฤƒ. A fost director de comunicare al Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i preศ™edinte al acestei organizaศ›ii. A primit din partea Casei Regale a Romรขniei, รฎn anul 2015, Medalia โ€žRegele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentฤƒ a Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i pentru devotamentul cu care a promovat ideile ศ™i cauza monarhicฤƒ.
Cele mai citite

Categoria:ย โ€žMฤƒ doare-n curโ€

Crin Antonescu o comite din nou. Acum, รฎntrebat pentru care motiv a รฎnceput sฤƒ critice actuala conducere liberalฤƒ, el a rฤƒspuns scurt: pentru...

Mircea Geoanฤƒ ศ™i-a dat demisia din NATO. Ce urmeazฤƒ pentru politicianul romรขn

Mircea Geoanฤƒ ศ™i-a anunศ›at demisia din funcศ›ia de secretar general adjunct al NATO, demisie care va intra รฎn vigoare pe 10 septembrie. Mircea Geoanฤƒ, sfรขrศ™it...

Modificฤƒri รฎn circulaศ›ia trenurilor CFR Cฤƒlฤƒtori din cauza lucrฤƒrilor de infrastructurฤƒ

CFR Cฤƒlฤƒtori a anunศ›at modificฤƒri รฎn circulaศ›ia trenurilor din cauza unor lucrฤƒri de infrastructurฤƒ feroviarฤƒ ce se vor desfฤƒศ™ura รฎntre staศ›iile Tecuci, Tecuci Nord...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ