16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportFotbalCSA Steaua, fără strălucire la Galați. Oțelul s-a impus în derby-ul Ligii...

CSA Steaua, fără strălucire la Galați. Oțelul s-a impus în derby-ul Ligii a 2-a

Oţelul Galaţi a învins-o pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 3-2, joi seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii a 2-a.

Echipa antrenată de Dorinel Munteanu (suspendat pentru acest meci) conducea cu 3-0 după circa o jumătate de oră, prin golurile marcate de Kehinde Fatai (14, 21) şi Octavian Ursu (32).

Steaua a revenit în primul sfert de oră al părţii secunde, prin dubla lui Ştefan Bodişteanu (51, 59), dar nu a reuşit egalarea.

Oaspeţii au trecut pe lângă golul al treilea pe finalul partidei, prin Ştefan Pacionel (90), Adrian Popa şi Mădălin Mihăescu (90+4), dar portarul Cosmin Dur-Bozoancă s-a opus de fiecare dată.

Clasamentul play-off-ului din Liga a 2-a

1. CSA Steaua 43 p.
2. Politehnica Iaşi 43 p.
3. Oţelul Galaţi 39 p.
4. Gloria Buzău 32 p.
5. Dinamo 32 p.
6. FC Unirea Dej 32 p.

Primele 6 clasate la finalul sezonului regular vor disputa locurile de promovare. Partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formaţie. La finalul play-off-ului, două echipe vor promova direct în prima ligă, în timp ce alte două vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 şi 7 din play-out-ul Superligii. Steaua nu are drept de promovare.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Un nou gol pentru Mihăilă în Serie B! Parma, campioană în liga secundă din Italia

Valentin Mihăilă a înscris un nou gol pentru Parma, care a terminat la egalitate cu US Cremonese, 1-1, duminică, pe teren propriu, în penultima...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă