17.1 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
Acasฤƒศ˜tirile zileiTeleviziunea pakistanezฤƒ a fost zguduitฤƒ de cutremurul din Afganistan

Televiziunea pakistanezฤƒ a fost zguduitฤƒ de cutremurul din Afganistan

Televiziunea pakistanezฤƒ a fost zguduitฤƒ serios de cutremurul din Afganistan ce a avut o magnitudine de 6,5 pe scara RICHTER.

Transmisiunile รฎn direct la televiziune au fost รฎntrerupte marศ›i (21 martie) cรขnd efectele unui cutremur cu magnitudinea 6,5 รฎn Afganistan s-au simศ›it รฎn Pakistan.

O prezentatoare de pe canalul paศ™to Mashriq TV a pฤƒrut sฤƒ rฤƒmรขnฤƒ calmฤƒ รฎn timp ce a continuat sฤƒ anunศ›e cฤƒ un cutremur puternic zguduia Peshawar ศ™i zonele รฎnvecinate, potrivit Reuters.

Televiziunea pakistanezฤƒ a fost zguduitฤƒ de cutremurul din Afganistan

Cel puศ›in 13 persoane au murit ศ™i peste 90 au fost rฤƒnite รฎn Pakistan ศ™i Afganistan, dupฤƒ un cutremur cu magnitudinea 6,5 care a avut loc marศ›i seara, au declarat oficiali guvernamentali.

Cel puศ›in nouฤƒ persoane au fost ucise ศ™i 44 au fost rฤƒnite รฎn nord-vestul Pakistanului, a declarat un oficial guvernamental pakistanez, iar spitalele din nordul provinciei Khyber Pakhtunkhwa au fost puse รฎn stare de urgenศ›ฤƒ peste noapte.

Cutremur de 6,5 grade รฎn Afganistan. Seismul s-a resimศ›it ศ™i รฎn India ศ™i Pakistan

Un seism cu magnitudinea 6,5 s-a produs marลฃi seara รฎn nordul Afganistanului, fiind resimลฃit puternic ลŸi รฎn nordul Pakistanului vecin, a informat Centrul Seismologic Euro-Mediteranean (EMSC).

Institutul seismologic american (USGS) a anunลฃat de asemenea cฤƒ magnitudinea cutremurului, resimลฃit ลŸi รฎn capitala Indiei, New Delhi, a fost de 6,5.

Seismul s-a produs la o adรขncime de 194 km, iar epicentrul sฤƒu a fost localizat รฎn lanลฃul muntos HindukuลŸ (Hindu Kush), lรขngฤƒ provincia Badakhshan, รฎn nordul Afganistanului.

Nu se ลŸtie pentru moment dacฤƒ seismul a provocat pagube materiale sau victime.

Un cutremur cu magnitudinea de 6,1 produs anul trecut รฎn estul Afganistanului a provocat moartea a peste 1.000 de persoane, iar alte zeci de mii au rฤƒmas fฤƒrฤƒ adฤƒpost.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  Twitter, Facebook ศ™i Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cฤƒtฤƒlin ศ˜erban scrie รฎn presฤƒ din anul 2019, iar din februarie 2021 la Romรขnia Liberฤƒ. A fost director de comunicare al Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i preศ™edinte al acestei organizaศ›ii. A primit din partea Casei Regale a Romรขniei, รฎn anul 2015, Medalia โ€žRegele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentฤƒ a Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i pentru devotamentul cu care a promovat ideile ศ™i cauza monarhicฤƒ.
Cele mai citite

Planศ™eul din Piaศ›a Unirii intrฤƒ รฎn reconstrucศ›ie totalฤƒ

Nicuศ™or Dan nu vrea sฤƒ รฎnchidฤƒ circulaศ›ia รฎn zona Piaศ›a Unirii, รฎn timp ce primarul sectorului 4 este de altฤƒ pฤƒrere Lucrฤƒrile de la planลŸeul...

Dialog satiric รฎntre vaci: Din ciclul Fermier la UE m-aศ™ duce

โ€“ Ole, Torero! โ€“ Oleu, teroare! Cฤƒ de cรขnd am intrat รฎn UE, s-a dus liniลŸtea boilor ลŸi taurilor noลŸtri! โ€“ AลŸa e! Nu vezi...

Donald Trump รฎl vrea pe Elon Musk รฎn echipa sa

Trump propune o comisie guvernamentalฤƒ pentru eficienศ›ฤƒ, condusฤƒ de Elon Musk รŽntr-un interviu despre viziunea sa economicฤƒ, Trump a declarat cฤƒ, dacฤƒ va ajunge la...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ