18.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportFotbalFCSB clachează la Arad. UTA s-a impus cu 3-1 și speră la...

FCSB clachează la Arad. UTA s-a impus cu 3-1 și speră la salvare

FCSB a fost învinsă de UTA Arad, penultima clasată, cu scorul de 3-1, duminică seara, în deplasare, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 29 a sezonului regulat al Ligii 1.

Fără antrenor în acte, după demisia lui Leo Strizu, dar și fără Mihai Pintilii, suspendat, FCSB a clacat pe terenul celor de la UTA Arad. Gazdele au deschis scorul în minutul 14, în urma autogolului lui Joonas Tamm, dar roș-albaștri au revenit după 4 minute, grație golului superb înscris de Florinel Coman.

Bucureștenii au ratat șansa de a prelua conducerea în mai multe rânduri, cea mai clară ocazie aparținându-i lui David Miculescu, pe finalul primei părți.

În repriza a doua, gazdele au punctat prin Virgiliu Postolachi (64) și Desley Ubbink (78) și au obținut o victorie foarte importantă în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce FCSB nu a reușit să profite de pasul greșit al liderului Farul Constanța și rămâne pe poziția a treia a clasamentului, cu 54 de puncte, înainte de încheierea sezonului.

Roș-albaștrii încheie sezonul regulat pe teren propriu, duminică, împotriva celor de la Sepsi OSK.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...

Florin Piersic, internat la un spital din Capitală. Care este starea actorului

Actorul Florin Piersic se află internat la Institutul "Matei Balş", starea sa fiind în prezent una stabilă, au declarant, pentru Agerpres, surse medicale.Actorul Florin...

Primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și fastuoasa investire a lui Putin. Simple încondeieri

Două evenimente majore, nemediatizate la aceleași dimensiuni - primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și investirea lui Vladimir Putin cu un nou...
Ultima oră
Pe aceeași temă