14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSocialFrații Tate acuză că statul român vrea să le fure averea

Frații Tate acuză că statul român vrea să le fure averea

Frații Tate au fost scoși din arest în această dimineață si duși la DIICOT. Procurorii fac chiar în aceste momente, în prezența lor, percheziția informatică a telefoanelor milionarilor. Andrew Tate s-a plâns familor de ploșnițele, gândacii și păduchii din celulă. În schimb, fratele său, Tristan, spune că sunt în închisoare pentru că statul român vrea să-i fure mașinile și banii.

Frații Andrew și Tristan Tate au fost duși, miercuri dimineață, din arestul Poliției Capitalei la sediul DIICOT pentru noi acte procedurale în dosarul de trafic de persoane, constituire a unui grup infracțional organizat și viol.

”Autoritățile încearcă să îmi fure mașinile și banii. De asta sunt în închisoare. Am bani pe care încearcă să îi fure”, a spus Tristan Tate la sosirea la DIICOT, potrivit România TV.

Avocatul celor doi milionari britanici a spus că nu există motiv de îngrijorare pentru ei, pentru că nu există lucruri care i-ar putea compormite.

”Nu se pune vorba de așa ceva. Probabil convorbiri între băieți sau știu eu. Ei spun că nu există conversații compromițătoare. Dacă ei își susțin nevinovăția la nesăvârșirea unor fapte de natură penală, nu știu dacă trebuiau să aibă grijă când vorbeau să nu se compromită”, a spus avocatul fraților Tate.

Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...
Ultima oră
Pe aceeași temă