15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInternaționalRusia critică ancheta privind zborul MH17

Rusia critică ancheta privind zborul MH17

Peskov a declarat agenţiei TASS, preluate de DPA, că “Rusia nu a avut ocazia de a participa” la investigaţiile privind cursa MH17.

“Chiar de la început, din primele zile după această tragedie, (Rusia) a dat dovadă de iniţiativă şi a dorit să se alăture anchetei privind această prăbuşire groaznică”, a spus purtătorul de cuvânt.

Echipa internaţională de anchetatori care investighează doborârea de către o rachetă rusească a zborului MH17 al companiei Malaysia Airlines, deasupra estului separatist al Ucrainei, în 2014, a făcut publice miercuri numele a patru suspecţi: cetăţenii ruşi Igor Girkin, Serghei Dubinski şi Oleg Pulatov şi cetăţeanul ucrainean Leonid Harcenko. Aceştia au fost inculpaţi pentru crimă şi sunt urmăriţi internaţional.

Cele mai citite

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...
Ultima oră
Pe aceeași temă