16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportRoger Federer, calificare cu emoții în sferturile de la Halle

Roger Federer, calificare cu emoții în sferturile de la Halle

Exact cum declara înainte de dispută, Federer a avut viaţă grea cu Jo-Wilfried Tsonga, în optimi. Elveţianul s-a aflat în avantaj după primul set, decis în tie-break.

Acolo, Federer a revenit de la 0-3 şi s-a impus la 5. Fostul lider mondial a început perfect şi actul secund, dar rivalul său şi-a ridicat nivelul şi a egalat la seturi, cu 6-4.

A fost echilibru în decisiv, până când Federer a forţat şi a reuşit break-ul, la 5-5. După 7-5 în decisiv, elveţianul continuă drumul spre al zecelea titlu în turneul german.

În sferturi, Federer îl va întâlni pe Roberto Bautista Agut. Spaniolul şi-a respectat statutul de favorit în faţa francezului Richard Gasquet, pe care l-a învins cu 6-1, 6-4.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rezervele valutare ale BNR, în scădere

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ...

Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor juca în Serie A! Parma a promovat matematic

Parma, echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a promovat matematic în Serie A, după ce a remizat miercuri în deplasare cu Bari, 1-1,...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...
Ultima oră
Pe aceeași temă