17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDeputații dezbat astăzi Legea Pensiilor

Deputații dezbat astăzi Legea Pensiilor

Deputații urmează să dezbată luni Legea Pensiilor, după ce săptămâna trecută a fost respinsă în Senat din cauza neîntrunirii numărului necesar de voturi.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat că asigură românii de faptul că în Camera Deputaţilor, proiectul va fi dezbătut şi aprobat. Budăi a subliniat că legea este „bună” pentru pensionarii din România.

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că aceasta va fi adoptată în Camera Deputaţilor şi a dat asigurări că pensionarii vor avea mărit punctul de pensie de la 1 septembrie.

Premierul a adăugat că va discuta cu preşedintele Camerei Deputaţilor privind o eventuală amânare a proiectului până în toamnă.

Preşedintele interimar al PSD a declarat că de la 1 septembrie va fi majorat punctul de pensie.

La rândul său, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, că pensiile nu sunt în pericol, iar recalcularea acestora se va desfăşura în continuare, chiar dacă Legea Pensiilor a fost respinsă.

 

Cele mai citite

Jignitul secolului – premierul României jignit de cetățenia română!

Partidul SOS România a transmis un comunicat de presă referitor la faptul că premierul României este jignit de cetățenia română. "Domnule Ciolacu, în 2024 românii nu...

Evoluția îmbrăcămintei bărbătești:o călătorie prin decenii

Moda bărbaților a suferit schimbări semnificative de-a lungul deceniilor, reflectând schimbări în normele societale, influențe culturale și progrese tehnologice. De la stilurile conservatoare de...

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a secretizat jaful financiar de la CS Dinamo București

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns stat în stat de când este condus de Ionuț Popa, dar și un sac fără fund, unde...
Ultima oră
Pe aceeași temă