15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăPoliticăDăncilă, despre înlocuitorul lui Ciorbea: ,,Avocatul Poporului este al celor de la...

Dăncilă, despre înlocuitorul lui Ciorbea: ,,Avocatul Poporului este al celor de la ALDE”

“Avocatul Poporului este al celor de la ALDE. Nu am stabilit nume”, a declarat premierul, la Palatul Parlamentului, după şedinţa coaliţiei de guvernare.

Întrebată dacă Mugur Isărescu are susţinerea PSD pentru un nou mandat de guvernator al Băncii Naţionale a României, Dăncilă a spus: “Vom discuta despre acest lucru”.

“Am discutat despre numărul de locuri (în Consiliul de Administraţie al BNR- n.r.), despre ponderea pe care o are fiecare partid, numărul de locuri în cadrul BNR în funcţie de numărul de locuri din Parlament”, a afirmat Dăncilă.

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au avut luni pe ordinea de zi procedura de numire a membrilor Consiliului de Administraţie al BNR.

Dăncilă a menţionat că alianţa de guvernare încearcă să adopte cât mai repede proiectul de revizuire a Constituţiei, iar primul pas va fi o iniţiativă legislativă în acest sens.

Cele mai citite

România, debut de vis la Campionatul European de Culturism şi Fitness! Sportivii noștri au cucerit 21 de medalii în prima zi

Lotul național al României a câștigat un număr record de 21 de medalii (11 de aur, 6 de argint și 4 de bronz) în...

Dinamo și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League

Dinamo Bucureşti și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League. Astfel, conform tragerii la sorți de vineri, „Dulăii” se vor lupta pentru un loc...

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă