17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportCopa America: Uruguay, OUT. Peru merge în semifinale

Copa America: Uruguay, OUT. Peru merge în semifinale

Peruanii au obţinut victoria datorită ratării din punctul cu var a lui Luis Suarez, atacantul echipei FC Barcelona căzând în lacrimi pe gazonul Arenei Fonte Nova.

Cel mai bun marcator din istoria ”Celeştilor”, cu 58 de goluri, Suarez (32 ani) a executat modest prima lovitură de departajare, iar portarul Pedro Gallese a apărat. Toți ceilalți executanți de penalty-uri au înscris.

Uruguayul a dominat meciul de la Uruguay, însă a avut trei goluri anulate pentru ofsaid. Peru, învinsă de Brazilia cu 5-0 în faza grupelor, s-a blocat în apărare şi nu a oferit spaţii adversarului. Echipa antrenată de Oscar Washington Tabarez a ratat ocazii bune prin Fede Valverde şi prin Cavani, dar şi peruanul Guerrero a fost deposedat in extremis de Gimenez (35). După pauză, Godin a ratat şi el din poziţie ideală (57).

În semifinale,reprezentativa statului Peru va da piept cu campioana en titre, Chile, care a eliminat Columbia.

Cele mai citite

Plângere penală pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin

Un cetățean care se prezintă “militant civic” a depus plângere penală la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin, Marius...

Investițiile PSD continuă să susțină creșterea economică în trimestrul II: Managerii Români Confirmă

Managerii români confirmă că România va continua să înregistreze creștere economică și în al doilea trimestru al anului 2024, conform Anchetei de Conjunctură privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă