29.1 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăEconomieEconomie internăProiectul românesc crypto ZoidPay a depasit 30.000 de holderi

Proiectul românesc crypto ZoidPay a depasit 30.000 de holderi

Criptomoneda nativă a proiectului autohton ZoidPay, o platformă de lichiditate din lumea finanțelor descentralizate care facilitează efectuarea plăților cu criptomonede către peste 400 de milioane de magazine online din întreaga lume, a depăsit pragul de 30.000 de deținători la aproximativ o lună după migrarea pe Elrond Network – un Blockchain românesc a cărui criptomonedă nativă, $EGLD, este clasată în primele 40 mondial de mai bine de un an.

Mai exact, la acest moment, ZoidPay are 30.597 holderi (investitori) care au cumparat si detin $ZPAY.

Adopția de $ZPAY va continua să crească cu ajutorul programului de Metabonding lansat de Elrond Network, acolo unde investitorii care au depus $EGLD și/sau $LKMEX în programele de Staking si Farming din aplicația Maiar, primesc dobânzi sub formă de criptomonede native ale unor proiecte partenere din ecosistem, printre care se numără și ZoidPay. ZoidPay a pus la bataie 70 de mil de tokeni pentru acest program (aproximativ 56 de milioane de $ la pretul actual de $0.81).

Despre programul de Metabonding, fondatorul si CEO-ul Elrond, Beniamin Mincu spune ca este un proiect gandit pe termen lung prin care participantii pot avea acces timpuriu la proiecte si mai exact „Imaginați-vă că primiți o mică parte din actualii giganți ai internetului, exact în momentul în care se nășteau.”.

Totodată, utilizatorii care depun și blochează temporar criptomonedele $ZPAY în programul de Metastaking (monede ce sunt folosite pentru validarea tranzacțiilor de pe Blockchain, prin protocolul Proof-of-Stake) primesc o dobândă anuală (APR) de până la 25%. 5 milioane de $ZPAY vor fi distribuiți în cadrul acestui program – similar cu un cont de economii – în următorul an.

Prețul $ZPAY a avut o evoluție foarte bună în ultimele 3 luni, crescând de 13 ori de la $0.06 la $0.80.

Această performanta a fost influențată și de lansarea celei de-a doua serii de 100 de „Shopping Pools” care vor fi găzduite de către ZoidPay. Acestea sunt „spații comerciale virtuale” pe care antreprenorii le pot rezerva în cadrul platformei de e-commerce ZoidPay, care generează și venituri pasive, pe lângă cele tradiționale din comerțul propriu-zis.

În curând, utilizatorii extensiei ZoidPay pentru Google Chrome vor putea efectua plăți online și folosind criptomonedele $LKMEX, care sunt acordate sub formă de dobândă în cadrul diverselor programe de recompense. Acestea reprezintă, în esență, criptomonedele $MEX blocate temporar, care nu pot fi altfel valorificate pentru o anumită perioadă de timp.

Criptomoneda $ZPAY va fi lansată pe exchange-ul MEXC pana la finalul acestei luni, însă Eduard Oneci, CEO și co-fondator al ZoidPay, a anunțat că token-ul urmează să fie listat și pe alte 3 exchange-uri din Blockchain în următoarele 3 luni.

Cele mai citite

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...

Accident rutier cu 12 răniți în București. A fost implicat un microbuz cu muncitori nepalezi. Șoferul ar fi consumat alcool

12 oameni au fost trimiși la spital în urma unui accident rutier care s-a produs în centrul Bucureștiului în noaptea de duminică spre luni,...

Huzurul din bani publici pentru pseudo vătaful masonilor, plagiatorul Radu Bălănescu

Plagiatorul Radu Ninel Bălănescu a rămas în continuare vătaful masonilor din România, chiar dacă scriptic nu este la butoane și continuă să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă