14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialAverea lui Drulă a crescut enorm cât a fost ministru

Averea lui Drulă a crescut enorm cât a fost ministru

Averea lui Drulă a crescut enorm cât a fost ministru al Transporturilor, adică în numai opt luni. Informația este oferită de site-ul PS News.

Creșterea averii este indicată de două declarații de avere ale lui Cătălin Drulă. Prima declarație era cea de la momentul numirii ca ministru în guvernul PNL – USR – UDMR. Data acestei declarații de avere a fost 30 decembrie 2020.

A doua declarație este cea din 8 octombrie 2021, adică după opt luni în funcția de ministru. “În cei 8 luni de mandat, Drulă a acumulat în conturile sale peste 163.000 de lei și aproape 600.000 de dolari, mai exact o creștere de la 150.000 de euro, bani disponibili în conturi, la 710.000 de euro”, subliniază PS News.

Conform sursei citate, Cătălin Drulă a oferit și o explicație cu privire la modul cum i-a crescut averea. El susține că este acționar la o companie de tip unicorn și că n-a ascuns niciodată că are asemenea sursă de venit.

“Eu am cumpărat acțiunile în 2016 cu ceva gen sub un dolar, iar valoarea firmei crescând, automat a crescut și valoarea unei acțiuni la 31 de dolari”, a justificat fostul ministru al Transporturilor.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cum s-a „scos” ambasadoarea din Maroc, Maria Ciobanu, după ce a sabotat România la cel mai mare salon agricol din Africa și Orientul Mijlociu

Ambasadoarea Maria Ciobanu a sabotat participarea României la cel mai mare salon agricol din Africa și Orientul Mijlociu-SIAM 2024, care a avut loc...

Inițiativa pentru Democrație lansează un nou site de informații pentru Alegători și anunță Granturi pentru a crește puterea Votanților din Europa

Bruxelles — Inițiativa pentru Democrație (A4D), o organizație nonpartizană de frunte dedicată susținerii și protejării valorilor democratice la nivel global, este mândră să anunțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă