11.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSportFotbalManchester City și Sporting Lisabona nu s-au încurcat cu adversarii lor în...

Manchester City și Sporting Lisabona nu s-au încurcat cu adversarii lor în Liga Campionilor

Manchester City şi Sporting Lisabona au obţinut victorii clare în deplasare, marţi seara, în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor la fotbal.

Manchester City, finalista ediţiei trecute, a surclasat-o pe FC Bruges cu 5-1, prin golurile înscrise de Joao Cancelo (30), Riyad Mahrez (43 – penalty, 84), Kyle Walker (53) şi Cole Palmer (67), care a marcat chiar la meciul său de debut în Champions League.

Golul de onoare al belgienilor a fost reuşit de Hans Vanaken (81).

Campioana Angliei a urcat pe primul loc în Grupa A după acest succes, cu 6 puncte, urmată de PSG, 4 puncte, FC Bruges, 4 puncte, RB Leipzig, 0 puncte.

În celălalt meci din grupă, PSG – RB Leipzig, scorul era 3-2 pentru PSG în minutul 75, echipa pariziană trecând în avantaj prin golul înscris din penalty de Lionel Messi.

Sporting Lisabona a dispus cu 4-1 de Beşiktaş, la Istanbul, prin golurile înscrise de fundaşul uruguayan Sebastian Coates (15, 27), de spaniolul Pablo Sarabia (44 – penalty) şi pe Paulinho (89). Pentru campioana Turciei a punctat canadianul Cyle Larin (24).

Lusitanii au avut două bare, prin Paulinho (67, 71), dar şi Beşiktaş a trimis mingea o dată în bară, prin belgianul Michy Batshuayi (38).

Sporting a obţinut primele sale puncte în grupă. Ajax şi Borussia Dortmund, care se înfruntă marţi seara, la Amsterdam, au câte 6 puncte, fiind urmate de Sporting, 3 puncte, şi Beşiktaş, 0 puncte, relatează agerpres.ro.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Rafila dă o veste bună pentru tratamentul cancerului: se înființează primul centru de Protonoterapie din Europa de Sud-Est

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că joi a fost demarat studiul de piaţă pentru construcţia, la Institutul Oncologic Bucureşti, a primului Centru Naţional...

Cîțu insistă să-l cheme pe Ciolacu la o dezbatere pe teme economice

Fostul premier Florin Cîțu (PNL) îl cheamă cu insistență pe premierul Marcel Ciolacu (PSD) la o dezbatere pe teme economice. În prezent, Cîțu este senator...

Creditele ipotecare au crescut cu 29% în primul trimestru din 2024

Creditele ipotecare noi acordate în primele trei luni ale acestui an au totalizat aproximativ 1,1 miliarde de euro la nivel naţional, în creştere cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă