25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăAldineSemnăturile pentru Barna, fumate în Vama Veche

Semnăturile pentru Barna, fumate în Vama Veche

A fost o criză de foițe la malul mării, așa că susțintorii USR, nemaiavând din ce să-și ruleze țigările, au fost nevoiți să sacrifice listele cu semnăturile strânse pentru Barna.

Situația este cu atât mai gravă, având în vedere că a mai rămas doar un weekend de Vama Veche în care să fie adunate semnăturile. Și din nefericire, având în vedere concertele care sunt programate la malul mării, este așteptată o nouă criză de foițe în Vamă.

Mai mult, sezonul se poate încheia cu un mare foc de tabără pe plajă, ce ar putea cuprinde toate listele cu semnăturile pentru candidatul alianței USR-PLUS.

Sâmbătă, zeci de susținători USR au strâns semnături pentru Dan Barna, dar au fost luați de val și au ajuns să fumeze listele. Un lucru este cert, semnăturile pentru Barna miroseau bine pe plajă.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

VIDEO. Poli Iași obține victoria în partida cu FC Hermannstadt

Într-un meci tensionat din cadrul etapei a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal, Politehnica Iași a reușit să învingă echipa FC Hermannstadt...

Cetățenii UE consideră dezastrele naturale o amenințare mai mare decât un eventual război

Cetățenii din mai multe țări membre UE consideră că dezastrele naturale legate de climă reprezintă o amenințare mai mare decât un eventual război. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă